Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste italienske restaurant -ever!”
Anmeldelse av Cinque Minuti

Cinque Minuti
Vurdert som nr. 16 av 96 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 45 - USD 350
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Beste italienske restaurant jeg har vært på -ever! Her brukes pizzadeig som har lagt til heving i kjølerom i 48 timer. En velger selv hvor store pizzabudet en vil ha og betaler deretter. I tillegg til en mengde forskjellige pizzatyper kan en kjøpe italienske bakervarer/kaker her.
Jeg er utrolig fornøyd med å ha fått en italiensk restaurant i nærmiljøet! Bedre pizza enn jeg greide å finne i Roma!

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, herm0da
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 36 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Kaos bak disken. Var innom for en lunch en fredag formiddag , tenkte å prøve en pizza, men ende opp med en kaffe. Det var flere bak disken en foran , men det tok en uendelig tid å bli betjent. Håper dette går seg til etter noe innkjøring .

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk å kunne oppleve en ekte italiensk kafé/restaurant midt i Ålesund sentrum. Fantastisk pizza og bakevarer

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Trek541763
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Ekte italiensk pizza, godt utvalg og hyggelig sted. Kan anbefale og ville besøkt igjen hvisket kommer tilbake til Ålesund.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 993andreasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Plutseleg sat eg i ei bakgate i Monti, Roma. Men utanfor glaset var Jugendbyen. Så innmari bra konsept og mat! Ny favoritt!

Pizza klipt med saks og målt på vekta. Akkurat slik skal det gjerast. Potetpizzaen med pancetta, ein favoritt!

Søte fristelser i alle variantar.
Hottaste lunsjspot i byen akkurat no.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Audhild Gregori... R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cinque Minuti, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Cinque Minuti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din