Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 222
USD 205
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.com
USD 222
USD 205
Vis tilbud
PricelineUSD 222
Hotels.comUSD 205
eDreams
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (898)
Filtrer anmeldelser
898 resultater
Vurdering fra reisende
324
325
160
60
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
324
325
160
60
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 898 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig moderne hotell sentralt plassert i Ålesund.
Rene passe moderne rom med behagelig og funksjonellt møblemang.
Frokosten holder godt nivå med mye å velge mellom men er ikke på høyde med de beste hotellene i samme prisklasse.
Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, FrodeI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kristinbjanesalesund, General Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Hei Frode,

tusen takk for veldig fin tilbakemelding! Vi er glade for at du trives hos oss, og håper vi får ønske deg velkommen tilbake til oss :)

Ønsker deg en fin sommer, kanskje vi sees? :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Har bodd her ved flere anledninger i forbindelse med jobb i området. Sentral beliggenhet, med kort gangavstand til bussterminalen og en rekke restauranter. Helt greie rom, litt under middels rengjøring på enkelte bad..Frokosten var standard og litt kjedelig. Men hyggelig og hjelpsomt personale!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jtr009
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kristinbjanesalesund, General Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Hei Jtr009,

tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du liker deg hos oss, og tar med oss kommentarene om frokosten. Dersom du har konkrete tips til hvordan vi kan forbedre den, ta gjerne direkte kontakt med oss på mail eller telefon.

Et godt renhold setter vi høyt, og har kontinuerlig tiltak som skal sikre at vi leverer topp også her. Din tilbakemelding er derfor veldig viktig.

Vi håper vi får gleden av å ønnske deg velkommen tilbake til oss.
Ha en fin sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Kanonflott hotell.
Fine rom, god frokost, sentral beliggendhet og et personellet i verdensklasse. Her ordner dem med oppmerksomhet på rommet ved ankomst, og tilrettelegger slik at du og dine skal få et flott opphold.

NB! Pass på å betal parkeringen din utenfor. Parkeringsvaktene i Ålesund sover aldri.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, stianv2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill G, Booking Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei og tusen takk for tilbakemelding fra deg.
Så hyggelig at du trivdes og at du var fornøyd med oppholdet ditt her hos oss.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Hotellet legger vekt på at det er et forretnings hotell og ikke et "hygge" hotell. Oppholdet var helt greit, men ikke noe mer. Ba om og betalte for oppgradert rom, fikk et handikapprom, sterilt og kjedelig, sikkert flott om man sitter i rullestol. Frokosten var godkjent, men ikke mer. Kjedelig mat, kalde gummierte speilegg, det var slutt på juicen. Og at ingen gidder å smile er faktisk dårlig. Det som var mest positivt var lokaliseringen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Php7980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill G, Booking Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.
Vi er lei oss for at hotellet og frokosten ikke sto til forventningene du hadde, vi lover forbedring her. Det som vi absolutt skal ta tak i er som du skriver at "ingen gidder å smile", her loves forbedring i alle avdelinger. Vi håper du gir oss en ny sjangse og at vi kan ønske deg velkommen tilbake til oss senere.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde fått gode anbefalinger på dette hotellet, men ble veldig skuffet. Muøig jeg var uheldig med rommet og plassering.
Rommet: senga var kjempe god, så den skal dem ha skryt for.
Hadde vindu inn mot gangen i hotellet, så hørte alt som foregikk nede i baren. Veldig lytt og dette ødela nattesøvnen. Anbefaler vrikelig å be om IKKE å få det ved bestilling. Så kunne derfor heller ikke lufte.
Badet: veldig lite, fikk følelsen av en liten hybel. Ikke noe for to voksne.
Frokost: heilt grei, noe enkel kanskje.
Generelt: følte litt hotellet har gitt opp. Mange lyspærer som var ute av drift, særlig uten for heisene. Noen sto å blinket begge dagene jeg var der.
Ellers så var det litt plukk som løs dørlist og manglende himlinger.

Kommer nok ikke tilbake dessverre

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lockoutkbclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill G, Booking på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Takk for at du tok deg tid til å sende tilbakemelding til oss, selv om her var mye som ikke er som vi ønsker.
Vi lover å ta tak i det som du beskriver som mangler av ulik art, størrelsen på badet er desverre lite vi kan gjøre med... Jeg må få legge til at vi har ulike kategorier rom, noen er såkalte "innvendige" med vindu inn mot atrium, og du har rett i at det er mulig å be om ikke å få dette ved bestilling.
Jeg håper til tross for at du skriver som du gjør, at du likevel vil ta turen tilbake til byen og til Quality Hotel Waterfront.
Med ønsker om en fortsatt fin dag.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser