Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jan S
Midt-Norge, Norge
1,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 543
  • Scandic Hotels
    kr 2 695
  • Algotels
    kr 2 169
  • Expedia.com
0.7 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 295
kr 2 880
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
  • Hotels.com
    kr 3 295
  • Agoda.com
    kr 3 130
0.7 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 864
  • Expedia.com
  • Agoda.com
    kr 1 777
  • Hotels.com
    kr 1 818
0.8 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 690
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 690
  • Priceline
  • eDreams
    kr 1 690
11.2 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 490
kr 2 291
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 2 490
4.8 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 319
kr 1 168
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 310
13.4 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 767
  • Agoda.com
    kr 2 442
  • Hotels.com
    kr 3 404
0.4 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 133
  • ZenHotels.com
    kr 1 865
  • Vio.com
0.4 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 397
  • Priceline
  • Trip.com
11.2 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldelser (958)
Filtrer anmeldelser
958 resultater
Vurdering fra reisende
340
349
171
63
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
340
349
171
63
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 958 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Waterfront hotell 24.7. På forhånd hadde jeg via mail fått bekreftet at det var OK å ha med hund. Da vi ankom hotellet så resepsjonisten ut som et spørsmålstegn da vi ankom med hund. Da jeg viste mailen svarte hun spisst tilbake. Vi fikk anvist rom i underetasjen med utsikt mot en parkeringsplass der de som parkerte kunne se rett inn på værelset. På hjemmesiden står det at hunder får en velkomstgave. Den var ikke der. Da jeg etterlyste den så visste ikke resepsjonisten noe om dette.
I restauranten så kunne en av kelnerne bare engelsk. Da jeg spurte om hun kun snakket engelsk svarte hun irritert at hun forsto norsk Vi bestilte en flaske rødvin årgang 2017 ifølge menyen. Det var årgang 2019 vi fikk. Å smake på vinen før hun skjenket var ikke aktuelt. Da vi skulle betale begynte tre av kelnerne å krangle høylytt fordi noen av gjestene ikke hadde betalt. Det var svært pinlig å være vitne og svært uprofesjonelt.
En som jobbet på kjøkkenet hadde på blå plasthansker. Hun gned seg først i ansiktet med den ene hånden. Så tok hun seg i ansiktet med den andre før hun igjen gned seg i ansiktet med den første hånden. Så fortsatte hun å dandere mat. Lite hygienisk spesielt i disse covid-19 tider.
Rommet var dårlig vasket: Listene var fulle av møkk og min hund fant en godbit etter en annen hund i ene hjørnet. Jeg reagerer på at vi hundeeiere får rom i underetasjen med innsyn fra alle som parkerer. Rommet var kaldt og det var umulig å regulere temperaturen. Det er altfor lite hylleplass og opphengsmuligheter på badet.
Mitt inntrykk er at personalet er lite profesjonelle , dårlig informerte , svarer med krass tone på tilbakemeldinger og spørsmål. Som gjest føler jeg meg ikke velkommen. Muligens er det et dårlig arbeidsmiljø på hotellet som påvirker personalet negativt?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, blavei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjekt hotell med flotte ansatte. Rommene er noe slitt men har godt renhold. Lett vedlikehold av feks.speil som holder på å falle ned, burde vært en selvfølge. God frokost og hotellets resturant hadde meget god mat. Hyggelige og smilende betjening!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:) Ønsker deg en strålende dag videre! Hilsen Team Waterfont!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til og har bra rom, men det er for mye som trekker ned. Ikke mulig å regulere temperatur på badet. Dårlig temp regulering i rommet. Alle stikkontakter uten strøm når man slår av hovedlysene. Lysåpning fra badet inni rommet gjør at det forstyrrer om natten. Lite praktisk og ødelegger totalinntrykket.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er svært lei oss for at vi ikke klarte å innfri denne gangen. Vi takker for at du gir oss beskjed, og skal ta dette videre. Mvh Christina Frøysa, Markedssjef Quality Hotel Watefront

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Gjennomgående trist service. Lite interesserte og behjelpelige. Hotellrommet ble ikke klart før 1 1/2 time etter kl 15:00 (uten lovnad når rommet ville bli klart). Dårlig COVID-19 håndtering. Slapp vask av bord og stoler, og kaos under frokosten (dårlig organisering, trangt og mye kø). Litt manglende utvalg av frokost og ingen stell av rom ved flere dager overnatting. Flott plassering, men dårlig levert opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Paal_NOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Rene og fine rom. Sentral beliggenhet. Hyggelig og behjelpelig personale som sørget for at man var fornøyd til tross for veldig mange personer i resepsjonen da vi ankom hotellet.
God frokost både før og etter at den tradisjonelle frokostbuffeten var tilbake.
Veldig greit hotell å ha med hund på. Fikk rom i «kjelleren» som var veldig greit da det var egen inngang der så man slapp å gå igjennom resepsjonen.
Alt i alt ett fint hotell!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thomasrE3441XM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:) Ønsker deg en strålende dag videre! Hilsen Team Waterfont!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser