Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 140
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
USD 140
Vis tilbud
eDreams
Hotels.comUSD 140
PricelineUSD 140
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (903)
Filtrer anmeldelser
903 resultater
Vurdering fra reisende
325
326
162
61
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
325
326
162
61
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 903 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dyre rom som vender ut mot konferanseområdet der vinduene er dekket med grå folie er elendig. Veldig missfornøyde gjester. Hadde forventet mer. Lite kontroll med konvid 19 på frokost. Anbefaler andre hotell i området. Spesielt Brosundet

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, jansZ9884EO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Waterfront hotell 24.7. På forhånd hadde jeg via mail fått bekreftet at det var OK å ha med hund. Da vi ankom hotellet så resepsjonisten ut som et spørsmålstegn da vi ankom med hund. Da jeg viste mailen svarte hun spisst tilbake. Vi fikk anvist rom i underetasjen med utsikt mot en parkeringsplass der de som parkerte kunne se rett inn på værelset. På hjemmesiden står det at hunder får en velkomstgave. Den var ikke der. Da jeg etterlyste den så visste ikke resepsjonisten noe om dette.
I restauranten så kunne en av kelnerne bare engelsk. Da jeg spurte om hun kun snakket engelsk svarte hun irritert at hun forsto norsk Vi bestilte en flaske rødvin årgang 2017 ifølge menyen. Det var årgang 2019 vi fikk. Å smake på vinen før hun skjenket var ikke aktuelt. Da vi skulle betale begynte tre av kelnerne å krangle høylytt fordi noen av gjestene ikke hadde betalt. Det var svært pinlig å være vitne og svært uprofesjonelt.
En som jobbet på kjøkkenet hadde på blå plasthansker. Hun gned seg først i ansiktet med den ene hånden. Så tok hun seg i ansiktet med den andre før hun igjen gned seg i ansiktet med den første hånden. Så fortsatte hun å dandere mat. Lite hygienisk spesielt i disse covid-19 tider.
Rommet var dårlig vasket: Listene var fulle av møkk og min hund fant en godbit etter en annen hund i ene hjørnet. Jeg reagerer på at vi hundeeiere får rom i underetasjen med innsyn fra alle som parkerer. Rommet var kaldt og det var umulig å regulere temperaturen. Det er altfor lite hylleplass og opphengsmuligheter på badet.
Mitt inntrykk er at personalet er lite profesjonelle , dårlig informerte , svarer med krass tone på tilbakemeldinger og spørsmål. Som gjest føler jeg meg ikke velkommen. Muligens er det et dårlig arbeidsmiljø på hotellet som påvirker personalet negativt?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, blavei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjekt hotell med flotte ansatte. Rommene er noe slitt men har godt renhold. Lett vedlikehold av feks.speil som holder på å falle ned, burde vært en selvfølge. God frokost og hotellets resturant hadde meget god mat. Hyggelige og smilende betjening!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:) Ønsker deg en strålende dag videre! Hilsen Team Waterfont!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til og har bra rom, men det er for mye som trekker ned. Ikke mulig å regulere temperatur på badet. Dårlig temp regulering i rommet. Alle stikkontakter uten strøm når man slår av hovedlysene. Lysåpning fra badet inni rommet gjør at det forstyrrer om natten. Lite praktisk og ødelegger totalinntrykket.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er svært lei oss for at vi ikke klarte å innfri denne gangen. Vi takker for at du gir oss beskjed, og skal ta dette videre. Mvh Christina Frøysa, Markedssjef Quality Hotel Watefront

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Gjennomgående trist service. Lite interesserte og behjelpelige. Hotellrommet ble ikke klart før 1 1/2 time etter kl 15:00 (uten lovnad når rommet ville bli klart). Dårlig COVID-19 håndtering. Slapp vask av bord og stoler, og kaos under frokosten (dårlig organisering, trangt og mye kø). Litt manglende utvalg av frokost og ingen stell av rom ved flere dager overnatting. Flott plassering, men dårlig levert opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Paal_NOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser