Var på besøk på dette hotellet 25/7. Besøket stod ikke til forventningene: første vi ble møtt med var en resepsjonist som hadde rotet med bestillingen vår. Til tross for sendt Mail, og fått bekreftet forespørsel om hund, var det en utfordring at vi, nettopp, hadde med oss hund. På hjemmesiden til akkurat dette hotellet står det reklamert med at det koster 250 kr ekstra for hund, som også inkluderer en velkomstgave. Vi mottok ingen velkomstgave og da vi forhørte oss om dette var dette noe resepsjonisten aldri hadde hørt om og noen gave hadde hun ikke.
Rommet vårt hadde utsikt rett mot en parkeringsplass hvor cruiseskip og hurtigruten står plassert og vi så oss tvungen til å lukke igjen gardinene for å unngå tilsyn av forbipasserende.
Vi spiste middag ved hotellets restaurant. Vi bestilte en flaske vin fra menyen som var årgang 2017, noe som stod presisert i menyen. Vi fikk årgang 2019. Flasken fikk vi servert i glassene, uten å få mulighet eller tilbud om å få smake på vinen først. Det tror jeg faktisk er første gangen jeg har vært borti på en restaurant. Ingen av kelnerne snakket eller forstod norsk.
Da vi skulle betale ble vi første hånds-vitner til en høylytt krangel mellom de tre ansatte som jobbet på restauranten den kvelden. Tydeligvis var det noen som hadde forlatt uten å betale, og krangelen gikk først ut på hvordan dette kunne skje, hvem som hadde latt det skje og en påfølgende høylytt krangel over situasjonen i sin helhet. Det endte med at den ene kelneren stormet ut.
Kan dessverre ikke anbefale servicen på dette hotellet videre.