Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 148
Vis tilbud
Booking.com
USD 148
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 145
Vis tilbud
Hotels.comUSD 148
PricelineUSD 148
eDreamsUSD 148
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (905)
Filtrer anmeldelser
905 resultater
Vurdering fra reisende
326
326
162
62
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
326
326
162
62
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 905 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Greit hotell, pent rom (mye lyd fra vei), grei beliggenhet. Bestilte direkte på hjemmesiden, og ønsket rom med utsikt. Fikk ikke dette, da hotellet var nesten fullt. Måtte bo på gateplan rett ved veien, så lite søvn gr bilveien. Skuffende til den prisen.
Til frokost fikk vi såvidt svelget maten (vi var tidlig til frokost), og da kom en ansatt og spurte om vi var forsynt - for da var det fint om vi forlot bordet. Fikk da ikke drukket opp kaffen engang.
Ikke særlig kjekt.
Covid-19: lite hensyn ved frokost da det var trangt rundt buffet, og mange eldre som ikke brydde seg noe med å holde avstand. Mange som ikke brukte antibac engang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, mo9601
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er svært lei oss for at du ikke hadde det så fint hos oss som vi skulle ønsket. I sommer med fullt hotell, så har vi dessverre ikke klart å gi oppgraderinger til andre enn de som har bestilt dette. Derfor kunne vi ikke gi deg rom med utsikt (deluxerom) denne gangen. Vi jobber hver eneste dag for at smittevernsreglene skal ivaretas. Vi følger alle retningslinjer som er blitt satt i forbindelse med buffetservering. Vi har opptil flere stasjoner med antibac i tillegg til den som står ved inngangen til buffetområdet. Alle bord og overflater, samt gripebstikk og kontaktflater på kaffe og dispensere blir desinfisert hvert 30 minutt. Når det kommer til spørsmålet om dere kunne tenkt dere å tatt kaffen i lobbyen i stedet, så er det rett og slett for å unngå å skape unødvendig frokostkø i denne tiden. Mvh Christina Frøysa, Markedssjef Quality Hotel Waterfront

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Vi skulle unne oss en ekstra luksus etter mange dager med opplevelser i norsk natur. Vi bestilte derfor Hotel Waterfront sitt "Deluxe" rom som er den dyreste og beste romkategorien til hotellet. Beskrivelser som "fantastisk utsikt over fjord og fjell", "perfekt for deg som ønsker et luksuriøst opphold" kunne ikke være lengre fra sannheten en rommet vi fikk.
Vi fikk et rom UTEN vinduer...... Når resepsjonisten sin førsterespons er å ikke ville prøve å finne en løsning og har frekke kommentarer så ble dette en skuffende opplevelse.

Romtips: Velg billigste romkategori. Deluxe rommene er bortkastede penger
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 449petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er svært lei oss for at du ikke hadde det så kjekt hos oss som vi skulle ønske. Alle våre deluxerom har fine vindu med utsikt, så her vet jeg ikke hva som har gått galt. Send oss gjerne en mail, så får vi sjekket opp i dette.
Mvh Christina Frøysa, Markedssjef Quality Hotel Watefront

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk betjening på dette hotellet - vi er på tur med vår firbente venn. Han var hjertelig velkommen på dette hotellet ❤️ Godt tilrettelagt med egen inngang for rommene der det er tillatt med hund, så slipper hunden å gå unødvendig i trappene ❤️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 983vibeket
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Ååå, dette gjorde dagen vår!! Tusen takk for fantastisk rating! :)
Mvh team Waterfront!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt godt i mot av hotellets resepsjonist. Vi fikk et helt ok, standard hotellrom med utsikt mot parkeringsplassen.
Frokostbuffeten hadde godt utvalg til tross for Covid-19.
Minus for at man må betale for kaffe i resepsjonen/lobbyen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en rating. Kjekt å høre at du likte frokosten vår. Selv om vi også savner det store og innholdsrike buffeten vår, så prøver vi å gjøre det beste ut av det.
Mvh Team Waterfront

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte Quality Hotel Waterfront og bestilte oppgradert rom for bedre plass og comfort. Ba spesielt om sjøutsikt. Fikk utsikt mot sjøen, men på grunn av koronasituasjonen ligger Viking Star i opplag rett foran hotellet og den tok all utsikten. Rommet, superiorrom, var greit nok, badet var veldig lite, og liggekomfort ikke top notch etter våre vurderinger. Rommet hadde ikke morgenkåper slik både Thon og Scandic sine superiorrom tilbyr. Frokosten var helt standard. Det var ingen koronatiltak, men det gikk allikevel greit.

Service hos ansatte får terningkast 6.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Solhav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torill Gjerde, Other på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Og først av alt: Tusen takk for at du gir våre servicehelter toppscore! Vi er svært lei oss for at vi ikke klarte å innfri utsikten denne gangen, da en stor båt ble lagt utenfor. Vi er helt enig i at utsikt til Sunnmørsalpene er mye bedre:)

Vi jobber hver eneste dag for at smittevernsreglene skal ivaretas.Vi følger alle retningslinjer som er blitt satt i forbindelse med buffetservering. Vi har opptil flere stasjoner med antibac i tillegg til den som står ved inngangen til buffetområdet. Alle bord og overflater, samt gripebstikk og kontaktflater på kaffe og dispensere blir desinfisert hvert 30 minutt. Når det kommer til køkultur prøver vi til enhver tid å overholde dette, sammen med gjestene. Vi beklager på det sterkeste om du ikke har oppfattet dette som tiltak. Mvh Christina Frøysa, Markedssjef Quality Hotel Waterfront

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser