Stein Hugo HESKE
Stavanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Aina Aalen Bjerkvik, General ManagerQuality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. juli 2022
Kjære Stein Hugo,
Tusen millioner takk for din superfine tilbakemelding fra ditt opphold hos oss nylig, den setter vi enormt stor pris på!
Du har helt rett i at vi har en fremragende beliggenhet i forhold til aktiviteter og shopping, vi ligger kun 3-4 minutters gang til sentrum. Svært hygglig at dere også var fornøyd med restauranten vår, da vi jobber iherdig med menyer og konseptet Sørsida Bar & Restaurant. Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss her på kaikanten.
Fortsatt god sommer!

Go to your Happy Price
4.8 km fra Quality Hotel Waterfront Alesund
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 14. juli 2022

Waterfront har en sentral beliggenhet i sentrum av Ålesund. Vi var her ei natt ifm familieferie. Det var en god frokost og betjeningen var blide og hyggelige. Jeg har bodd her flere ganger ifm jobb og vil gjerne anbefale hotellet for både jobb og fritid.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, vegardr0
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2022

Kjære Vegar,
Tusen takk for din fine tilbakemelding, den betyr mye for oss!
Vi jobber hele tiden iherdig for å bli bedre og der er derfor ekstra godt å se at våre gjester
anbefaler oss videre til venner og kjente.
Hjertelig velkommen tilbake til oss på kaikanten!
Ha en fortsatt fin sommer!

Aina Aalen Bjerkvik
Hotelldirektør

Anmeldt 26. juni 2022

Nordic Choice Waterfront i Ålesund ligger så si på bryggekanten. Når du ankommer hotellet så blir du møtt av hyggelig personer i resepsjonen og de er behjelpelig med det aller meste.
Waterfront har satt service i høysetet og dette merker du overalt på hotellet. Det er flere som utmerker seg på hotellet men jeg vil "dra frem" bartenderen nede ved spisesalen. Ikke bare er han kunnskapsrik men han lytter til gjesten og kommer med forslag til drikke. Han "vet hva det vil si å drive med service" så all ros til ham. Personalet i restauranten utviser en service som overgår det meste.

Romtips: Hvis du vil ha utsikt fra rommet, be om rom som vender østover.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Morten H
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2022

Kjære Morten,

Tusen millioner takk for en fantastisk fin review fra ditt opphold hos oss!
Dette varmer et direktør-hjerte og jeg blir i tillegg utrolig stolt av vårt personal som gjør en
fantastisk jobb hver eneste dag i møte med våre gjester. Jeg skal gi ros videre til personalet i restaurant
og til Ivan som er vår eminente bartender. Han har mye kunnskap om faget og er genuint interessert i
å gjøre alle gjestene fornøyd, Vi er hedig som har han med på laget i restauranten!
Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss her på kaikanten.
Fortsatt god sommer!

Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Hyggelige og hjelpsom folk i resepsjonen. Greie rom. Frokost ikke veldig bra. Blant annet ikke hmelk og ikke alt for god service. . Dyr parkering på utsiden. Med 250 kr døgnet for uteparkering. Fin utsikt mot sjøen

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Venture777231
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss nylig, det setter vi pris på.
Jeg ser at din kommentar at frokosten ikke sto til forventningene og det var jo leit å høre. Vi får normalt gode tilbakemeldinger på denne, så her vi nok sviktet i helgen. Dette tar vi til etterretning. H-melk er ikke standard på Quality hotellene men vi fikser selvsagt dette om man ber om det. Parkeringen og avgiftene her styres av Ålesund Parkering og ikke av hotellet. Satsen er kanskje dyr, men jeg tror de fleste byer opererer med 250 ++/døgn.
Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 15. mars 2022

Første og siste gang jeg velger dette hotellet. Veldig lite heldig med rommet med vindu inn mot hotellet og da selvsagt uten mulighet for frisk luft. Rådyr parkering i parkeringshus. Rommet er forsåvidt greit nok bortsett fra plasseringen i bygget.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, bj_rno265
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Waterfront Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2022

Hei bj_rno265,
Takk for tilbakemelding fra ditt opphold hos oss. Ut fra din kommentar om rommet, ser det ut til at du har fått tildelt et av våre såkalt "moderate" rom som er vår rimeligste kategori. Noen av disse rommene er plassert "innvendig" i hotellbygningen og man kan ikke lufte fra disse. Når det er sagt, så har man installert et ventilasjonsanlegg på hele bygget som sikrer frisk luft til enhver tid. Mange hoteller har jo som kjent ikke mulighet for å åpne vinduene, så dette er ikke så uvanlig. Men jeg skjønner godt at man ønsker å ha muligheten. Jeg vet jo ikke om du booket et slikt "moderat" rom på nett, men vi tildeler aldri disse rommene dersom det ikke er tvingende nødvendig. Parkeringshuset driftes av Sunnmøre Parkering og de kjører stort sett samme takst over hele byen. Det er leit å høre at du ikke velger oss ved neste Ålesundsbesøk, vi hadde satt pris på å få en ny sjanse til å vise oss fra en bedre side.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 14. mars 2022

Hotellet lå sentralt i byen, og med kort gangavstand til Brosundet. Hyggelig betjening og atmosfære. Vi hadde et superior dobbeltrom ("tårnrom"); stort rom med karnapp samt stort rom med badekar, og vi trivdes godt. Rommet var delvis vendt ut mot hovedveien, men støydempinga var god med vinduene lukket. Det var litt kaldt på badet, da det ikke var varmekabler i gulvet. Det kunne også godt vært en lysbryter på badet istedet for sensorstyrt belysning; det hadde vært fint å unngå flomlys når en er oppe på natta. Maten i restauranten var veldig god; litt asiatisk inspirert fiskesuppe og hvalbiff falt i smak. Servicen i restauranten var hyggelig (engelsk-språklig dog).

Dato for oppholdet: mars 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 679kjells

Kjære Gjest,
Tusen takk for fin og utfyllende tilbakemelding fra ditt opphold nylig, det setter vi stor pris på!
Det ser ut til at det meste gikk fint underveis, sett bort fra at varmekabler ikke virket på badet. Det er jo selvsagt ikke slik det skal være, så dette må vi få sjekket opp. Sensorstyrt belysning er det delte meninger om, og jeg kan forsikre om at du ikke er den eneste som savner en lysbryter. Men det er ikke så mye vi får gjort med dette akkurat nå.
Veldig hyggelig at maten falt i smak, det er ny meny fra medio mars som vi er spent på mottakelsen på. Men det ser ut til at den faller i smak! Det varmer et direktørhjerte at betjeningen gjorde et godt inntrykk samt atmosfæren, dette er utrolig viktig for oss! Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen