Jeg hadde bestilt et rimelig enkeltrom, og ble ved innsjekk spurt om jeg ville oppgradere til det de kalte et standardrom. Jeg takket ja til dette, og kom da inn på et iskaldt rom som var veldig nedslitt. Det var hull i veggen, listene på gulvet var svulmet opp av fukt, nattbordet hadde store vabler av fukt, skrivebordet var ødelagt - og badet var like kaldt som rommet. Jeg hadde også bedt om sjøutsikt, og joda - jeg kunne se et bittelite glimt av sjøen - men hovedutsikten var rett inn i bakveggen på den nye fløya (og den nye fløya kunne ikke jeg få rom i, for der var det fullt).
Jeg hadde en tanke om å jobbe litt på rommet med det samme jeg hadde sjekket inn, men den planen gikk i vasken. Det var så innmari kaldt at det bare ble veldig ubehagelig. Jeg ba etterhvert om å få bytte rom. Heldigvis var det noe varmere på det neste rommet, men også dette rommet var veldig nedslitt (om enn ikke like ille som det første rommet). Men her var det bare utsikt rett ut i bilveien, og en evig støy derfra.
Badet på rom nr 2 var også veldig kaldt, så her var det ubehagelig å komme ut av dusjen.
Frokosten var god, godt utvalg, veldig godt brød, fersk appelsinjuice pluss pluss. Temperaturen i frokostsalen var bra, og det var ikke for mange gjester der. Frokosten redder 3/5 (jeg hadde gitt 2 om den ikke var så bra).
Det er et lite parkeringshus tilknyttet hotellet, med lademulighet for fire elbiler. Ladehastighet ca 6 kW, men pris er høyere enn det man betaler for hurtiglading mange steder.
Alt i alt er ikke dette et hotell jeg ønsker å velge igjen. Jeg har bodd to ganger på Scandic Parken, som er et mye bedre hotell med priser på nivå med Waterfront.