Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sigrund H
Harstad, Norge
Anmeldelse av Scandic Alesund
3,0 av 5 boblerAnmeldt 25. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 293
  • Expedia.com
  • eDreams
    kr 2 109
  • Strawberry Hotels
    kr 2 595
0.3 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 695
  • Booking.com
    kr 2 408
  • Vio.com
    kr 2 147
  • Expedia.com
0.4 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 999
kr 3 799
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
  • Hotels.com
    kr 3 999
  • Vio.com
    kr 3 799
0.4 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 864
  • Expedia.com
  • Vio.com
    kr 1 731
  • Hotels.com
    kr 1 818
0.3 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 690
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 1 690
  • Agoda.com
    kr 1 690
  • Vio.com
    kr 1 688
11.2 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 483
  • Expedia.com
    kr 2 685
  • travelup.com
    kr 2 342
  • Hotels.com
    kr 2 685
11.0 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 490
kr 2 291
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 2 490
  • Priceline
4.6 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 168
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 179
  • Hotels.com
    kr 1 084
  • Priceline
    kr 1 270
13.2 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 482
  • Vio.com
    kr 2 245
  • Hotels.com
    kr 2 537
0.0 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 2 851
  • Vio.com
    kr 2 452
  • Strawberry Hotels
    kr 3 100
0.1 km fra Scandic Alesund
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldelser (993)
Filtrer anmeldelser
993 resultater
Vurdering fra reisende
280
371
224
83
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
371
224
83
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8489 av 993 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Greit og sentralt hotell i Ålesund. Rommet og badet kunne trengt en oppgradering. Frokosten var ok men altfor liten for mengden mennesker som kommer når det er størst pågang. Trekker ned at det ikke fantes ordentlig bacon.

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, Copiloto78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet sent på kvelden. Parkerte i P-hus like ved hotellet. Ble ønsket velkommen av trivelig resepsjonist som også anbefalte hotellets restaurant. Rommet var enkelt og noe slitt men fin utsikt mot Brosundet. En helt grei opplevelse med fin frokost.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Min kone og jeg hadde et nytt og innholdsrikt opphold med venner i Jugendbyen 7-10. okt. Det var helt fantastisk. Hotellet har nydelig utsikt, funksjonelle rom og utsøkt frokost. Atmosfæren er prima og trivselsfaktoren er høy. Vi kommer gjerne igjen.
Rolf Hugo Hanssen

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, rolfhugoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Overnattet sammen med mann og to barn. Rommet hadde grei størrelse og sovesofa var redd opp til barna. Vi voksne fikk to enkle senger i stede for dobbeltseng. Vi hadde ønske om kjøleskap og rom i høyden. Første ønske ble innfridd. Men skuffelsen var stor når vi fikk rom i 2 etasje, med utsikt mot en murvegg, på bakkeplan. På rommet var det ikke vindu, men en terassedør, med en spinkel lenke på... Ingen terasse heller, men ett gjerde ut mot veien som for øvrig er hovedtilkomstveien til hotellet. Utrolig dårlig ventilasjon på rommet resulterte i utrolig dårlig og tett luft om natten, som igjen førte til at vi måtte sove med terrassedøren åpen. Til tider var det mye støy utenfor med biler, folk som kom trillende med kofferter eller generelt høylytte mennesker som gikk forbi og sikkert skulle til eller fra hotellet. Ene natten ble noe knust utenfor hotellet og vi var til tider redd for at noen skulle prøve å klatre inn terrassedøren da den var så langt ned mot bakkeplan. Dette var siste natten, og vi angret bittert på at vi ikke ba om et annet rom etter første natten. Tre netter overnatting, uten noe god søvn dessverre... Hotellet ellers er helt greit. Med lekerom for ungene og god mat i restauranten. Slitt hotell, men med fantastisk utsikt fra restaurant og god beliggehnhet om du ønsker å bo midt i sentrum av Ålesund.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Silje-Karin V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser