Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (991)
Filtrer anmeldelser
991 resultater
Vurdering fra reisende
279
370
224
83
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
279
370
224
83
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 991 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Fant dette hotellet på nettet og valgte to netter her, for å oppleve Ålesund. Sentralt beliggende, litt dårlig med parkering, men det gikk greit det også. Fant et parkerings hus rundt 500m fra hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, svenpsa2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Hotellet ligger supert på bryggekanten sentralt i Ålesund. Kort gangavstand til de fleste attraksjoner, gågata og spisesteder. Enkelt med parkering i kjeller på hotellet. Frokosten var litt lite "attraktiv", med en tallerken med pålegg, vi savnet tomat,paprika, litt mer agurk og salat - selv i disse Korona tider. Lenestolene på rommet kunne med hell vært byttet ut. De var slitt og så møkkete ut.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Bekobb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Hotellet har en god plassering nesten midt i byen. Det var vanskelig å finne parkering men til slutt fant vi et sted å parkere. Rommet er fint, rent og har en passe god utsikt over Ålesund havn. De delte opp i forskjellige klokkeslett når du skulle spise frokost å spise frokosten, det er best tidlig om morgningen for da har du størst utvalg. Frokosten var skuffende men grei nok til å komme gjennom dagen. De som jobber på hotellet er veldig hyggelige og hjelpsomme.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SvenAdri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Behagelig hotell med flott beliggenhet, gåavstand til det meste. Hyggelig betjening, renholdet virker greit. Flott frokost buffé. Hotellet bærer preg av at det er gammelt, dette er ikke et problem. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser