Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
FindHotel
eDreams
Snaptravel
Lol.travel
Se alle 6 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (990)
Filtrer anmeldelser
990 resultater
Vurdering fra reisende
280
370
222
83
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
370
222
83
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 990 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Fant dette hotellet på nettet og valgte to netter her, for å oppleve Ålesund. Sentralt beliggende, litt dårlig med parkering, men det gikk greit det også. Fant et parkerings hus rundt 500m fra hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, svenpsa2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Hotellet ligger supert på bryggekanten sentralt i Ålesund. Kort gangavstand til de fleste attraksjoner, gågata og spisesteder. Enkelt med parkering i kjeller på hotellet. Frokosten var litt lite "attraktiv", med en tallerken med pålegg, vi savnet tomat,paprika, litt mer agurk og salat - selv i disse Korona tider. Lenestolene på rommet kunne med hell vært byttet ut. De var slitt og så møkkete ut.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Bekobb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Hotellet har en god plassering nesten midt i byen. Det var vanskelig å finne parkering men til slutt fant vi et sted å parkere. Rommet er fint, rent og har en passe god utsikt over Ålesund havn. De delte opp i forskjellige klokkeslett når du skulle spise frokost å spise frokosten, det er best tidlig om morgningen for da har du størst utvalg. Frokosten var skuffende men grei nok til å komme gjennom dagen. De som jobber på hotellet er veldig hyggelige og hjelpsomme.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SvenAdri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Behagelig hotell med flott beliggenhet, gåavstand til det meste. Hyggelig betjening, renholdet virker greit. Flott frokost buffé. Hotellet bærer preg av at det er gammelt, dette er ikke et problem. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser