På vår planlagte Norgesferie var dette hotellet vår første destinasjon. Vi bestilte hotellrom for 2 personer og en hund, dette rommet måtte være rullestol-vennlig. Etter besøket så har jeg fått inntrykk av at personer i rullestol og dyr ikke er spesielt velkomne her. Først ankom vi hotellet litt utpå kvelden etter å ha kjørt ca. 13 timer i bil, da var det ingen ledige parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til hotellet. Det ble da til at min samboer bærte all bagasje ut av bilen og satte meg igjen på hotellet før han kunne kjøre avgårde og parkere bilen. Rullestolinngangen hadde en 3-4 cm høy kant man måtte over før man kunne trille inn i resepsjonen, resepsjonistene på vakt stod bare å kikket på at jeg ikke kom over denne kanten før hun ene sa "nei? Er ikke sikkert det går.." uten å engang spørre om jeg trengte hjelp. For å så komme til rommet i 1. Etasje måtte man over ytterligere 3 dørstokklignende hinder. Når vi omsider kom inn på rommet fant vår hund en bamse som forrige gjest tydeligvis hadde mistet, det vil igjen bety at rengjøringen i disse covid-19 tider kanskje var i dårligste laget, når vi etter den lange bilturen tenkte å ta en tur i dusjen oppdaget jeg en hårball ved siden av sluket i dusjen på størrelse med en liten golfball (Æsj!!), så da ble det ingen dusj. Når vi skulle legge oss fikk jeg ikke...På vår planlagte Norgesferie var dette hotellet vår første destinasjon. Vi bestilte hotellrom for 2 personer og en hund, dette rommet måtte være rullestol-vennlig. Etter besøket så har jeg fått inntrykk av at personer i rullestol og dyr ikke er spesielt velkomne her. Først ankom vi hotellet litt utpå kvelden etter å ha kjørt ca. 13 timer i bil, da var det ingen ledige parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til hotellet. Det ble da til at min samboer bærte all bagasje ut av bilen og satte meg igjen på hotellet før han kunne kjøre avgårde og parkere bilen. Rullestolinngangen hadde en 3-4 cm høy kant man måtte over før man kunne trille inn i resepsjonen, resepsjonistene på vakt stod bare å kikket på at jeg ikke kom over denne kanten før hun ene sa "nei? Er ikke sikkert det går.." uten å engang spørre om jeg trengte hjelp. For å så komme til rommet i 1. Etasje måtte man over ytterligere 3 dørstokklignende hinder. Når vi omsider kom inn på rommet fant vår hund en bamse som forrige gjest tydeligvis hadde mistet, det vil igjen bety at rengjøringen i disse covid-19 tider kanskje var i dårligste laget, når vi etter den lange bilturen tenkte å ta en tur i dusjen oppdaget jeg en hårball ved siden av sluket i dusjen på størrelse med en liten golfball (Æsj!!), så da ble det ingen dusj. Når vi skulle legge oss fikk jeg ikke kjørt rullestolen på siden av sengen pga. En kjempe søyle som gikk fra gulv til tak, ikke fikk jeg kjørt rundt den heller, heldigvis hadde jeg samboer med meg som kunne støtte meg bort til sengen, dette bør være unødvendig når man har bestilt rom for rullestolbruker. Så alt i alt kommer vi ALDRI til å besøke dette nedslitte/lite service vennlige hotellet igjen, og mest sansynlig ikke Ålesund heller med dette første inntrykket. Dette hotellet er rett og slett det dårligste Scandic hotellet vi har bodd på noen gang, og det har nå blitt en del.Mer
Vis mindre