Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
FindHotel
Snaptravel
Lol.travel
getaroom.com
Se alle 6 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (990)
Filtrer anmeldelser
990 resultater
Vurdering fra reisende
280
370
222
83
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
370
222
83
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 990 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en flott opplevelse av vakre Ålesund. Hotellet Scandic Ålesund lå flott til i koselige omgivelser. Sentralt og nærme det meste. Hyggelig betjening og store, gode rom. Fine frokostlokaler med utsikt mot fjorden.
Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sunhome74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Generelt: Problemet med hoteller som har god beliggenhet på steder der det er mye folk er at de ikke trenger gjøre en innsats for å ha fullt belegg. I tillegg er det dyrt for dem å stenge for å oppgradere. Det burde de likevel ta seg råd til her, for dette var ganske så ille.

Rom: vi hadde et «Family four», men jeg er glad vi bare var tre. For dette var stusselige greier til 2500kr. Rommet bærer preg av tung slitasje og møblene er av billig og sliten type. Sengene er forferdelige, kun slått av den helt krisedårlige ekstrasenga, en sovesofa hvor man ligger i nedoverbakke. Badet har en stor dusj pg greit med håndklær, men er så slitt at det er vanskelig å se for seg at det er rent. I disse tider oppleves det ekkelt. Rommet vårt var på baksiden av hotellet og hadde utsikt inn i en murvegg. Man kan ikke alltid regne med utsikt, men det hjalp ikke på det elendige inntrykket.

Fellesområder: her var alt stengt, så det fikk vi ikke vurdert. Men generelt er ganger, resepsjon og hele bygget preget av dårlig luft og slitasje.

Mat: stappfull frokost i koronatider. Men delt inn etter timer, og servering ved bordet. Godt utvalg og god frokost, som det heldigvis alltid er hos Scandic.

Service: fantastisk. Vi ble møtt av blide, serviceinnstilte og hjelpsomme ansatte i resepsjonen, frokostsalen og på telefonen. Uten dem hadde det vært en ener.

Beliggenhet: nydelig plassert i Ålesund. Men med mindre de pusser opp litt ville jeg valgt et annet sted om jeg kunne.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Pia75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fin plassering til det meste. Helt elendig plass i parkeringskjelleren. Heldigvis har de en privat parkering om man spør resepsjonen, for samme pris som i kjelleren. Syns det var litt vel fullt i frokosten til å kunne følge anbefalingene om avstand. Savnet bacon og brødet var tørt.
Ellers var oppholdet fint og rommene bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Amundsent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Et eldre hotell med god beliggenhet. Ikke restaurant eller bar. Rommet vårt var av eldre karakter, og det har en del støy fra utsiden av lobbyen på natters tid. En av de rimeligere hotellene i byen, men ikke veldig mye rimeligere. Ingen bacon i frokosten noen av dagene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, herjehh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

På norgesferie ble en natt tilbragt på Scandic Ålesund. Hotellet har en veldig fin beliggenhet rett ved vannet og ser helt greit ut fra utsiden, litt gammeldags stil men samtidig veldig fint.

Etter 8 timers kjøretur var det godt å komme til hotellet og sjekke inn. Det var trangt om parkeringsplasser i området ved hotellet, så det er hardt om plassene for de som skal bo på hotellet. Det er ikke umulig å finne plass.

Rommene var fine med gode senger, et rom med flott utsikt rett mot vannet, og et med vann/vegg utsikt. Alt i alt to veldig fine rom. Rommene hadde derimot satt pris på en oppussing, bad og dusj var litt sånn at man helst ikke vil dusje. Så det trekker litt ned på totalen.

Frokosten var bra, og det var veldig greit system for frokost som fungerte helt utmerket. Ikke for mye kø og folk som går oppå hverandre!

Kommer nok tilbake ved en senere anledning, men ville nok ikke leid mer enn 1-2 netter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser