Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (989)
Filtrer anmeldelser
989 resultater
Vurdering fra reisende
279
370
222
83
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
279
370
222
83
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 989 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 13. august 2020

For å starte med det positive. Førsteetasjen er fin og nyoppusset. Servicen er veldig avhengig av hvem som er på jobb, men slik er det over alt.

Vi bodde to netter på junior suiten. På vei opp til fjerde etasje er gangene så slitt og vegg-til-vegg-teppet så ullent at det lukter røyk i gangene, selv om ingen har røyket der på 20 år.

Rommet er stort, men badet er ikke større enn det du finner i en middels campingvogn. Termostaten funket heller ikke, så rommet var konstant litt for kaldt. Vi besøkte hotellet under covid-19, og vi ble sjokkert over det elendige renholdet. Hvis dette er Scandic Ålesund når de fokuserer på renhold, er jeg glad jeg ikke har vært her før. Det var støv og skitt over alt på rommet. Da vi sa i fra om renholdet sa de at de skulle sende noen opp for å fikse det. Da vi kom tilbake etter en dag i Ålesund hadde de byttet håndduker, men det lå fortsatt støv over alt i rommet.

Værste hotellopplevelsen jeg har hatt noen gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 383b_oreg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 10. august 2020

Et koselig hotell ytterst på moloen. Vi hadde rom mot sjøen, og det må du ha. Renhold og alt ellers var på stell. Parkering i kjelleren - kr 250 - var no litt drøyt da. Hotellet er under oppussing, og når de blir ferdige blir nok dette helt topp.

Romtips: Må ha rom mot sjøen!
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser