Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
  • Vio.com
0.3 km fra Scandic Alesund
0.4 km fra Scandic Alesund
Restaurant
Shower and bathroom basic  View is very nice
    kr 1 341
0.7 km fra Scandic Alesund
    kr 1 438
    kr 1 545
0.3 km fra Scandic Alesund
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Overnattet to netter. Hotellet ligger svært godt plassert i forhold til sentrum av byen. God frokost, hyggelig personale og fine rom. Standard var omtrent i forhold til pris og forventningene. Litt krøkete å finne parkeringsplass for bil. Frokost/matsalen var ryddig og ren og frokosten var bra. Flott utsikt mot havneområdet.

Takk, Trjkkl
Anmeldt 24. august 2020

• Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 19. august 2020

Vi dro for å oppleve Ålesund og var veldig heldig med været. Rommet var helt greit men manglet skriftlig informasjon om hotellet og stedet forøvrig på rommet. Frokosten var ikke bra overhodet og det det hadde vært fint med annet frukt enn melon og clementiner. Ellers var det ikke noen tilbud pga corona så prisen kunne nok vært billigere. Ellers var hotellet som sådan veldig koselig

• Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, kenoks275563
Anmeldt 17. august 2020

• Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 13. august 2020

For å starte med det positive. Førsteetasjen er fin og nyoppusset. Servicen er veldig avhengig av hvem som er på jobb, men slik er det over alt.

Vi bodde to netter på junior suiten. På vei opp til fjerde etasje er gangene så slitt og vegg-til-vegg-teppet så ullent at det lukter røyk i gangene, selv om ingen har røyket der på 20 år.

Rommet er stort, men badet er ikke større enn det du finner i en middels campingvogn. Termostaten funket heller ikke, så rommet var konstant litt for kaldt. Vi besøkte hotellet under covid-19, og vi ble sjokkert over det elendige renholdet. Hvis dette er Scandic Ålesund når de fokuserer på renhold, er jeg glad jeg ikke har vært her før. Det var støv og skitt over alt på rommet. Da vi sa i fra om renholdet sa de at de skulle sende noen opp for å fikse det. Da vi kom tilbake etter en dag i Ålesund hadde de byttet håndduker, men det lå fortsatt støv over alt i rommet.

Værste hotellopplevelsen jeg har hatt noen gang.

Takk, 383b_oreg