Dette var en udelt positiv opplevelse de 2 nettene vi tilbragte der. Alt fra innsjekkingen med detaljert forklaring om parkering, frokost og gode tips, det er hva som skiller de beste ut fra mengden i dag. Alle vi snakket med i resepsjonen de 2 nettene vi var der, må være utrolig glad i jobben sin og var så utrolige blide og service innstilte. Gratis kaffe og te til gjestene er et stort pluss i disse dager hvor vann-kokere er fjernet overalt. Vårt rom var stort, rent og pent, hotellet var stille og rolig og de tok virkelig Covid-19 på alvor. I frokostsalen ble bord ryddet og umiddelbart vasket før neste bord ble ryddet, noe som gjorde at ingen gjester satte seg ned ved et allerede brukt bord. Frokosten var nydelig, det eneste vi skulle ønske var stekte poteter i tillegg til de andre varmrettene. Hotellet ligger sentralt men i en stille krok av Ålesund sentrum med gangavstand til hele sentrum. Renholdet var plettfritt, de ansatte hjelpsomme og blide hele tiden. Dette hotellet kan vi uten tvil anbefale på det varmeste og blir garantert vårt valg ved neste besøk i Ålesund. Værgudene var med oss og gjorde oppholdet til det beste så langt i ferien vår.Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 70 16 00 00