Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (989)
Filtrer anmeldelser
989 resultater
Vurdering fra reisende
279
370
222
83
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
279
370
222
83
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 989 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Bodde her en natt og alle fikk rom med utsikt til havna. Relativt store rom, litt små bad, men ok. Rommene er kanskje moden for en liten oppfrisking snart. Ok frokost også nå i Covid tid.Parkering i kjeller er veldig ok.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Overnattet to netter. Hotellet ligger svært godt plassert i forhold til sentrum av byen. God frokost, hyggelig personale og fine rom. Standard var omtrent i forhold til pris og forventningene. Litt krøkete å finne parkeringsplass for bil. Frokost/matsalen var ryddig og ren og frokosten var bra. Flott utsikt mot havneområdet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trjkkl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 19. august 2020

Vi dro for å oppleve Ålesund og var veldig heldig med været. Rommet var helt greit men manglet skriftlig informasjon om hotellet og stedet forøvrig på rommet. Frokosten var ikke bra overhodet og det det hadde vært fint med annet frukt enn melon og clementiner. Ellers var det ikke noen tilbud pga corona så prisen kunne nok vært billigere. Ellers var hotellet som sådan veldig koselig

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, kenoks275563
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser