Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
USD 108
Vis tilbud
Booking.comUSD 121
PricelineUSD 121
eDreamsUSD 121
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (375)
Filtrer anmeldelser
375 resultater
Vurdering fra reisende
54
132
133
40
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
132
133
40
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 375 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok hotel. Sentralt plasser i sentrum av Ålesund. Fin beliggenhet, stile og rolig område av byen. Ok priser.

Hotellet bærer preg av at det trengs vedlikehold. Do lokk er løst, dusj hodet holdere ødelagt.

Positivt med basseng på hotellet. Men samme her trenger vedlikehold, ødelagte dusjer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, larsk305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet var under oppussing, noen som gjorde at det var litt mindre koselig enn hva det kunna ha vært.
Fikk et rom som hadde store mangler på vasking, store tydelige hybelkaniner over dørkarm på badet og rørene under vasken var helt forferdelig og vil ikke fundere på alt som var på dem. Badet var så lite at en mann stor person ikke ville fått plass på do. Jeg er 178cm og 85kg og satt med hodet i vasken og skuldrene inntil veggen.
Klaget, og fikk uten problemer et nytt rom.
Det nye rommet var bra.
Litt harde senger.
Litt lite utvalg på frokosten.
Hotellet skal vistnok ha en spa avdeling men den fikk vi ikke sjekket ut.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, lockoutkbclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Rom heilt OK, litt slitasje men, eg kunne leve med det, holder på med oppussing ellers på hotellet, kansje dette romet får litt hjelp, men romet var reint , eg ga skrytt på det. Kommer til å bruke Thon hotell igjen.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Opptatt70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Bodde her to netter i forbindelse med møter. Helt ok. Litt slitent hotell som holder på med oppussing så det høres, i alle fall i den etasjen jeg bodde i. Ok frokost. Ok renhold. Bra beliggenhet. Gangavstand til sentrumstilbudene. Svært hyggelig og serviceinnstilt betjening. Totalt sett gjennomsnittlig hotell med ok priser

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Hadde lest litt blanda annmeldelser av hotellet på førehand. So var i grunnen forberedt på det meste. Men var veldig fornøgd. Iallefall med tanke på prisen. Vi var 2 vaksne og to born,vi fekk eit romsleg rom med stort bad. Ikkje det flottaste romet vi har hatt,men meir enn bra nok. Frukosten var det absolutt ingenting å seie på,den var meget bra. Vi brukte bassenget flittig, det var ikkje so stort,men borna på 7 og 8 storkosa seg. Det var fint og reint i garderober og i bassengområdet. Var også veldig hyggelige og service innstilte folk i resepsjonen. Dreg gjerne dit igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KnutE149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser