Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 116
Vis tilbud
Booking.com
Agoda.com
USD 109
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 116
eDreams
Priceline
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (378)
Filtrer anmeldelser
378 resultater
Vurdering fra reisende
54
134
134
40
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
134
134
40
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 378 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Lå her kun 1 natt men ble positivt overrasket . Hotellet er et tidligere Thon hotell. Ligger sentralt til iforhold til bysentrum og restauranter. Rommene var store og rene. Manglet føner på rommet vårt men resepsjonen ordnet en ny til oss. Frokosten var meget bra med det du forventer av hotellfrokost. Prismessig ligger hoteller i Ålesund noe over i pris sammenlignet med andre byer på Vestlandet. Anbefaler dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Svenn Tore W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gerhard Wiig, Marketing på Hotel Noreg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på! Vi prøver å imøtekomme våre gjester så godt det er mulig.

Ønsker deg en riktig fin dag videre og hjertelig velkommen tilbake til Hotel Noreg ved en annen anledning!

Mvh

Tor Magne v/resepsjonen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Fint hotell med god frokost med mye utvalg.
Vi hadde rom mot veien og der var det mye støy første natten. De andre i reisefølget hadde rom mot bakgården, der var det stille og rolig.
Kort vei til det meste………………………………………….:.:::………..:…………..

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Synnøve P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Ankom sen ettermiddag til hotellet etter å ha kjørt rundt i byen for å finne parkering til bil.
Ble mottatt av en resepsjonist som virker lei sin jobb for mange år siden og ga svært lite informasjon.
Vi reiser med hund og så fram til å komme ut av bilen til et mer svalt rom. Rommet badet i stek sol og det var nok nærmere 40’c. Vinduene kan kun settes i luftestilling og rommet kledd med vegg-til-vegg teppe. Ikke spesielt allergivennlig eller komfortabelt for verken hund eller mennesker når det er så tett og varmt. Kontaktet senere den hyggelige nattevakten å spurte etter en vifte men det hadde de ikke.
Natta ble lang og urolig for oss alle. Varmt, og ingen klimaanlegg. Følelsen av at det overhode ikke kom inn luft gjorde det hele mer frustrerende.

Vi våknet tidlig og frokosten ble inntatt i raskt tenpo. Ekstremt mye støy i matsalen fra kjøkkenet hvor oppvasken ble vasket og ryddet kontinuerlig under måltidet. Enkel frokost og det skal sies at den var god.

Ikke vanlig Thon-opplevelse dette men tenker at det passer bedre å besøke dette hotellet på vinteren.

Romtips: For de som tåler mye støy og varme netter. Trange bad.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Veldig fint hotell. Fine rom, rent og god service. God beliggenhet. Eneste minuset var at frokost ikke var blant de beste vi har smakt. Det var helt ok, men manglet det lille ekstra. Vi hadde med hund og det gikk fint. Vi betalte 200kr ekstra for å ha med hund.

Romtips: Parkering i parkeringshus i nærheten, vi betalte 250kr for et døgn
Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, kjersti0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Bra hotell og fint rom. Meget god service. Bra ordinær frokost. Fin beliggenhet i forhold til sentrum. Tilbyr parkering ca. 100meter unna. Kan få sjøsprut over bilen hvis det blåser mye. Det var rent og pent overalt. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jan190444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gerhard Wiig, Marketing på Hotel Noreg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Dersom man ønsker å ikke ha bil parkert ute, kan man også benytte Aksla Parkering sin innendørs parkeringsplass i nærheten av vårt hotell. Der er det også mulighet for lading av elbil.

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh

Tor Magne v/resepsjonen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser