“Hyggelig betjening, som gjør så godt de kan..”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 6 av 90 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 175 - USD 435
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 26. juli 2020

Grei mat, men forventet mer.. Kun seks rødviner på lista, tre italienske og tre franske, der den ene franske var utsolgt. Alle middelmådige og overpriset (3x).. Andeconfit’en var velsmakende, men risottoen var overdone, med altfor mye sjampinjong.

Takk, lennhar

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Beste plassen vi spiste på i Ålesund! God pizza og foccacia. Varierende meny, med noe som passer for alle med lokale innslag. Nydelig å sitte ute i solen.

Takk, Amundsent
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bra beliggenhet. Vi var 4 som spiste pizza. Alle var kjempefornøyd. Vi ble godt tatt imot og servitøren var superhyggelig. Kan anbefale dette pizzastedet

Takk, HegeEl
Anmeldt 26. juli 2020

Har spist her 3 ganger tidligere og det har vært god mat og hyggelig personale .. denne gangen var vi også 6 stk rundt bordet og det ble bestilt 3 indrefilet, 1 bacalao 1 steinbit og hamburger .. dei to siste var meget fornøyd med maten :) men indrefilet som skal være noe av det enkleste og lage var kald og opplevdes seig .. bestilte medium men den var «well done« .. jeg håper og tror dette alene skyldes kokken som var på jobb denne kvelden .. tidligere har det som sagt vært god mat .. personalet var hyggelige og smilende .. Så dette faller vell ned på 1 person .. kokken ..

Takk, Z5021QNrobink
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Supergod pizza bakt i skikkelig steinbakstovn. Vi fikk bord ute på en solfylt dag og kunne ikke hatt det bedre. Så ut som det var mange fornøyde kunder rundt oss. Anbefales varmy

2  Takk, 580karib

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!