Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig fiskesuppe ”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 7 av 98 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj på Anno, med blåskjell og fiskesuppe. Fiskesuppa var så god at makkeren min bestilte en ekstra porsjon.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KjerstiN_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (842)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 843 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Jeg spiste pizza til lunch her, og det var blant de beste pizzaene jeg har spist. Jeg anbefaler virkelig pizzaen med chili-marinert kylling.

Litt negativt at det fort blir veldig dyrt hvis man vil komponere pizzaen selv - da tar de utgangspunkt i margherita pluss 25 kr for hver ting man ønsker å ha på. Altså, hvis det er fire ting på en pizza på menyen og du vil ha uten en av de fire tingene så kalkulerer de en margherita pluss 75 kr. Dette gjorde pizza til barna (som ville ha kylling og bacon på) unødvendig dyrt. Dette skulle jeg egentlig trukket et poeng for, men pizzaen jeg spiste var så innmari god at jeg likevel gir full pott.

Hyggelig betjening og fin atmosfære på stedet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, evlenol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Spiste pasta med sjømat og bacalao. Helt fortreffelig smak. Nøt hver munnfull. God rask service og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 299oleg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Grei mat, men forventet mer.. Kun seks rødviner på lista, tre italienske og tre franske, der den ene franske var utsolgt. Alle middelmådige og overpriset (3x).. Andeconfit’en var velsmakende, men risottoen var overdone, med altfor mye sjampinjong.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lennhar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Beste plassen vi spiste på i Ålesund! God pizza og foccacia. Varierende meny, med noe som passer for alle med lokale innslag. Nydelig å sitte ute i solen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Amundsent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din