Bra og rask service. Pizzaen og pastaretten var veldig god, men manglet den ekstra prikken over i-en.
Pizza til jentene og Blåskjell servert med aroli og pitabrød. Geiranger pilsner fra øverste hylle. Top notchOBS! Husk å bestille bord dagen før!!!
Dette var en veldig hyggelig plass med perfekt utsikt over Brosundet. Veldig hyggelig og tålmodig kelner som hadde all sin tid til oss. 6 ulike retter som alle fallt veldig godt i smak hos alle. Hit drsr vi mer enn gjerne tilbake. Anbefales
Har opp gjennom årene besøkt flere av restaurantene i Ålesund, men aldri Anno før i år. Middagen var virkelig god og ble fortært i et flott lokale. I tillegg må jeg si det var forholdsvis rimelig å spise her. Fruen og jeg spiste forøvrig også lunch her dagen derpå. Vi kommer nok tilbake hit på neste vestlandstur.
Casual stemning, hyggelig personale. Meget god mat! Har spist noe av det beste av pasta og pizza på restaurant på Anno i løpet av de siste 6-7 årene. Steinbiten var god, men veldig mektig. Burgeren ser og høres også magisk ut og holder nok høy klasse. Ingenting å tenke på, hvis du er i Ålesund. Anno leverer! Takk for oss