Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizzalunsj”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 7 av 96 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Koselig uteservering med utsikt utover vannet. Stoppet innom for lunsj, og spiste kjempegod pizza i sola, også vegetar. Litt venting på maten, og ble enda litt ekstra da den ene pizzaen brant opp i ovnen før servering. Men fikk vi kjapt levert en ny, og alt i alt hadde vi det veldig hyggelig! Pluss for mango IPA på tapp!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Hegehm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (855)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 855 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020

Det var ikke veldig mange uterestauranter i Ålesund men Anno ved Brosundet leverte veldig bra.
Hyggelige servitører, gode store lunsjporsjoner og nydelig rose`vin i godværet ☀️
Vi storkosa oss i sola.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, rask servering , grei mat til middels priser. Travle servitører, litt mye stresset atmosfære .

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Var en tur innom Anno for et måltid i ettermiddag. Været var fint, så jeg satt på uteserveringa. Hadde hørt at stedet er populært, men tenkte at jeg kom før det store «innrykket» på kveldstid, og håpet et bord ville ordne seg.

Restauranten følger samme prinsipp som blant annet Egon, man bestiller ved disk og oppgir bordnummeret sitt. Menyen inneholder ikke altfor mange retter, men jeg ble fristet av flere. Valgte til slutt blåskjell i kremet saus. Porsjonen var passelig stor, og den fløtebaserte sausen var nydelig. Det ble også servert et veldig godt brød til med alioli.

Interiøret var ok, personalet virket hyggelig, og hvis øvrige retter holder samme nivå kan stedet absolutt anbefales. Sentralt plassert i Ålesund by.

Dato for besøk: august 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Bra og rask service. Pizzaen og pastaretten var veldig god, men manglet den ekstra prikken over i-en.

Dato for besøk: august 2020
Takk, emilyvG4073YW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din