Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolutt god plass å ete!”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 7 av 96 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 22. august 2020

P.g.a. corona-situasjonen var det redusert kapasitet med avstand mellom borda, men det var ikkje noko problem å kjene seg trygg på smitteverntlitaka sjølv om det var "nesten fullt". Ryddig og grei meny. Vi bestilte sjølvsagt sjømat - ein steinbitmidddag og ein ishavsburger. Topp kvalitet på maten, og god og vennleg service. Sentral og god plassering ved Brosundet, med kort veg (gå-avstand) frå dei fleste aktuelle sentrumsfunksjonane og -hotella. Absolutt ein god plass å ete!

Dato for besøk: august 2020
Takk, JosteinNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
oivindb2014, Kundeansvarlig på Anno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Tusen takk for en topp anmeldelse!
Dere er hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :)
Mvh ANNO-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (855)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 855 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi var 3 par som var så heldig og få bord ... alle var superfornøyd med mat, vin og service. Så fornøyd at vi fikk booket dagen etter også . Jeg spiste pasta rett med fisk ..fantastisk god og ostekake til dessert ... nam ... her vil jeg dra neste gang vi besøker Ålesund

Dato for besøk: juli 2020
Takk, grunde123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
oivindb2014, Kundeansvarlig på Anno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Så hyggelig å høre at besøket deres stod til forventningene!
Du nevner at "Her vil jeg dra neste gang vi besøker Ålesund" - Dere er HJERTELIG velkommen! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Koselig uteservering med utsikt utover vannet. Stoppet innom for lunsj, og spiste kjempegod pizza i sola, også vegetar. Litt venting på maten, og ble enda litt ekstra da den ene pizzaen brant opp i ovnen før servering. Men fikk vi kjapt levert en ny, og alt i alt hadde vi det veldig hyggelig! Pluss for mango IPA på tapp!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Hegehm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Det var ikke veldig mange uterestauranter i Ålesund men Anno ved Brosundet leverte veldig bra.
Hyggelige servitører, gode store lunsjporsjoner og nydelig rose`vin i godværet ☀️
Vi storkosa oss i sola.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, rask servering , grei mat til middels priser. Travle servitører, litt mye stresset atmosfære .

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din