“Trivelig lørdag. Nydelig steinbit”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 6 av 113 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Trivelig lørdag. Nydelig steinbit med god rødvin, men det som satte en ekstra «spiss» på middagen var smilet og humøret til den flinke og flotte serveringsjenta fra Harøya

Dato for besøk: september 2020
Takk, henrikh656

Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Vi valgte pasta med sjømat og kylling salat. Pastaen var OK men kylling salat var bare kylling og grønne blader, ikke vært pengene.

Dato for besøk: september 2020
Takk, LightPacker418589
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, var 10 venner som siste litt ulike retter, fisk og kjøtt, og ulike desertert . Alle var veldig fornøyd med både mat og betjening

2  Takk, alfmagne
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste indrefilet med peppersaus. Maten var god og servicen bra, blid og hyggelig betjening, som var oppmerksomme på gjestene. Mangler litt for at det skal være en femmer. Peppersausen var mer som en rødvinsaus, men god smak og nydelig kjøtt. Kommer gjerne tilbake.

Takk, Ambassador109167
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi var tre stk som skulle ut og spise, kom inn, ble møtt av sikkert 3 stk som hilste før vi ble møtt av en som kunne vise oss til bordet. Etter vi ble satt til bords gikk det lang tid før vi fikk bestille - måtte ta kontakt med en som vasket nabobordet for å få bestille. Når maten kom gikk de og spurte alle bordene rundt hvor maten hørte til hvor vi også måtte gi beskjed, på bakgrunn at vi gjenkjente bestillingen. Vi var tydelige på at vi var ferdige, de hadde hentet maten også, men måtte igjen ta kontakt med betjeningen for å betale. Er ikke fornøyd!
Fiskesuppa var god, men ikke fornøyd med «kyllingsalaten».

Takk, RosaSjimpane
oivindb2014, Kundeansvarlig på Anno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Beklager at besøket ikke stod til forventningene deres.
Når det er sagt, så skal det også nevnes at vi har en hovmester som tar gjester til bordet. At tre servitører hilser først er vel bare positivt. (alternativet - å bli oversett vil man jo ikke)

Du nevner også at dere måtte ta kontakt med betjeningen for å få betale. (hadde det ikke vært litt spesielt om servitøren bare kom med regningen uten at dere ba om den?)

Vi håper dere vil ta turen til oss igjen en gang i fremtiden, og at dere da får en bedre opplevelse!

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!