Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, grei service”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 7 av 90 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, men i Norge burde man få vann på bordet uten å måtte betale. Spiste kalvegryte og det smakte utmerket. Grei service, men servitører «mistet» interessen etter hvert.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 634elinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (878)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 878 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Utmerket hamburger. Ny vri m ristet brød og digg tilbehør. Anbefales. Flott service, flott location. Kommer igjen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Anette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk et bord sent på ettermiddagen slik at vi kunne ha en tidlig middag(fullbooket på kveld). Prøvde ut blåskjell og to ulike pastaer. Alt falt i smak. Veldig hyggelig sted å sitte ute på en solskinnsdag.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
oyavind as a, Daglig leder på Anno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Så hyggelig å høre! Hjertelig velkommen tilbake skal dere være :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en familie som spiste pizza, tagliatelle og kveite. Maten var god og porsjonene passe store. Det er mange turister her om sommeren og vanskelig å få bord. Må bestille flere dager før. Mye støy i lokalet, atmosfæren sto ikke til forventningene.
Et stort minus var at man ikke kan få vanlig vann. Vi kjøpte cola, rødvin og øl, men kunne ikke få springvann ved siden av. Da måtte vi kjøpe vann til kr 49,- for 0,33l. Altså 250,- kroner for et glass vann til vår familie. Det går ikke an.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, mariev469
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
oyavind as a, Daglig leder på Anno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

*vann koster ikke 49,- som du skriver her, men 29,- (0.35) og er vår måte å kompensere et enormt tap pga Covid-19. Dette til velvillig orientering.
Velkommen igjen til høsten skal dere være, da er nok atmosfæren en annen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en gjeng som har vært flere ganger å spist hos dere med gode opplevelser helt til vi nå skulle ha en liten lunsj. Det var fullbooket på kvelden, men vi var der kl 15.30. En av servitørene som jobbet der sa i døren at det va fullbooket på kvelden, da vi skulle spør om det var mulighet for bare en liten lunsj så tidlig på dagen da vi såg at det var mange ledige bord på uteserveringen, ble vi avbrutt av servitøren som kom med «irritert» stemme og spydig slengte ut «hører ikke dere va jeg sier eller? Vi har fult i kveld.

En opplevelse jeg ikke unner noen andre som har planer om en liten lunsj å føle seg så lite ønsket og få slengt dette i ansiktet. Det gjør at jeg og mine ikke kommer til å komme tilbake for mat på anno på en veldig god stund.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, hoffie123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.