“En salat som kunne vært fantastisk”
Anmeldelse av Anno

Anno
Vurdert som nr. 6 av 113 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 2. juli 2022

Vi fikk servert en kyllingsalat, som virkelig hadde et godt potensiale. En fantastisk saftig og fin kylling, med en nydelig dressing, toppet med revet parmesan. Derimot må vi stoppe der, for resten av denne store skålen besto av salatblad, mye og mange salat blad, Det ble totalt smakløst, nesten trist. Hadde man bare vært ei ku. Ved denne retten ble det også servert noe som kunne ligne på surdeigsbrød, og det er mulig det var det. Brødet var gammel og tørt. NEI, det blir ikke bedre om man dynker det i olje. Altså, dette ble bare en passe opplevelse.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, knutg2015

Anmeldt 1. juni 2022

Stamgjest siden 2011.

Konstruktiv tilbakemelding ble gitt til service, med ingen tilbakemelding.

40 års feiring hvor vi forhåndsbestilte mat til alle gjester dagen i forveien. Likevell måtte vi vente en time for servering.

Barna fikk maten først og var ferdig lenge før de voksne fikk maten.

Forskjellige størrelser på kakestykker til desserten.

Opplevde det som at det var forholdsvis lite gjester i lokalene hele oppholdet.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 35birteh
Anmeldt 30. mai 2022

Lørdag kveld, middag på Anno. Vi bestilte klippfisk og Steinbit. Altså... det er det beste vi har smakt. Helt fantastisk. Smakene var helt rå, hadde lyst på en porsjon til :) Er du i Ålesund? Ja, da MÅ du oppleve maten på Anno. Terningkast 10 av 10 :)

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Nina R
Anmeldt 25. mars 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og kjempegod service. Ble møtt av en hyggelig servitør som viste oss til et bord med sjøutsikt. Deretter bestemte vi oss for forrett og hovedrett med tilhørende viner. Alt var så smakfullt og delikat. Bestilte så dessert med kaffe, cognac og drink til slutt. Alt i alt en perfekt kveld med god mat og drikke.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, FrankJohnnyS
Anmeldt 25. mars 2022

Vi storkoste oss på Anno etter en lang dag i Ålesund. Deilig mat og super service. Kunne ikke ønsket oss mer.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Gudrunbergen

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!