“Dårlig mat”

Anno
Vurdert som nr. 7 av 112 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Veggene på ANNO huser mye historie. Fra 1907 har huset vært fylt av folk og liv. Historien starter ikke overraskende med en Ålesundsk kremmer som ble rik på klippfiskeksport. Han kjøpte noen bygårder og startet butikk. Historiene sier at på huset her har du kunnet kjøpt nesten hva som helst. Og fant man ikke det man trengte – kom man alltid hjem med noe annet. Da butikken la ned tok restaurantene over, og flere land og nasjoner har vært innom bak grytene. Nå kan du gå våren i møte på ANNO, vi håper at du vil kose deg og et besøk vil gi mersmak,her kan du oppleve en helaften med og mat og drikke ,eller danse til lang på natt til ANNOs Dj . Vi gleder oss til å møte deg. Til å varte deg opp! Bli med å skape nye historier.
Anmeldt 10. mai 2024

Fin utsikt og hyggelig atmosfære. Litt treg servering etter bestilling, og servitøren spurte ikke hvordan maten smakte. Jeg bestilte bacalao og ble svært skuffet. Smakløs og platt! Alt for tynn saus med litt løk i, hele poteter og litt fisk i. Måtte bruke masse salt og pepper, uten at det hjalp. Vil ikke anbefale å spise her.

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, Marion Elisabet... N

Anmeldt 26. april 2024

Jeg og min kjæreste var innom først på mandagen og spiste et herlig måltid med blant annet Bacalao. Det vi spiste var helt fantastisk. Siden maten var så god ville vi avslutte uken vår i Ålesund på samme sted. Begge hadde lyst på pizza denne gangen og vi bestilte 2 stk Nduja pizza. Maten kom relativt fort men skuffelsen var stor. Bløt pizza bund og en helt forferdelig smak på deres hjemmelagde rømmesaus. Ndjua virket som bare var kastet på pizzaen. Lurer på om kokken selv har smakt på deres hjemmelagde rømmesaus eller spist sin egen pizza og ikke kjent at bunnen var helt bløt Vi var begge enige om at denne pizzaen er det dårligste vi noen gang har smakt og en stor skuffelse.

Skal du til Anno, ikke bestill Ndjua pizza iallfall.

Dato for besøk: april 2024
Takk, torkilm976
Anmeldt 13. april 2024 via mobile enheter

Var på Anno på juleavslutning for jobben. Har spist der tidligere og maten har alltid vært bra. Denne gangen var imidlertid både mat og service helt eksepsjonell! Bestilte lutefisk og undertegnede har aldri spist bedre lutefisk! Alt tenkelig tilbehør. Dette var virkelig bra. Dette er det andre restauranter bør strekke seg etter hvis de vil servere lutefisk. Veldig hyggelige kelnere som var oppmerksomme hele tiden. Mine kolleger hadde andre retter,og de var også fornøyde.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, jonola58
Anmeldt 7. desember 2023 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening.
Variert meny der du kan velge fra de enkle rettene som pizza og fiskesuppe til finere middager. Anbefales

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 275kjerstis
Anmeldt 29. oktober 2023 via mobile enheter

Bestilte bord i forkant, det viste seg å være lurt.
Vi ble geleidet til et fint bord med sjøutsikt av en hyggelig servitør. Maten ble servert i rimelig tid. Vi var 4 personer og hadde bestilt pizza og kjøttretter.

Kjøttrettene var svært møre og nesten smeltet på tungen og grønnsakene var friske og smakfulle.

Alle servitører var oppmerksomme og hyggelige.
Vi kommer garantert tilbake ved første anledning.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Sven-Erik J

Reisende som så på Anno, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Anno? Del dine erfaringer!