Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 182
TravelocityUSD 182
Orbitz.comUSD 182
TripadvisorUSD 182
ZenHotels.com
Destinia.com
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (54)
Filtrer anmeldelser
54 resultater
Vurdering fra reisende
40
9
3
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
9
3
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 54 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

En av de nyeste og flotteste hotell i Norge, det være seg Service-nivå, Frokost-buffer med alt du kan tenke deg samt særdeles nydelige rom med en fargesammensetning du ikke finner maken til på andre hotell-kjeder i verden. Vårt opphold var formidabelt hos dere :)

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jarl_57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021

Kjempeflott rom med fin utsikt som bestilt. Helt nyoppusset. Trenger litt innkjøring av personell i restauranten til middag. Eller hyggelig betjening. Minus for ikke og ha parkering, men ikke lang å gå til P-hus.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Jarle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Super beliggenhet rett ved sjøen. Nærhet til alt i sentrum. Fint rom med utsikt til Aksla og inn mot sentrum. Rent rom og hotellet generelt var veldig flott. Nyydelig frokostbuffet og veldig hyggelig personal her.
Resepsjonisten kunne godt gitt beskjed om stengt treningsrom og byggearbeid fra kl 8/9 på morningen. Generelt lite serviceinnstilt resepsjonist. Dårlig parkeringsmuligheter ved hotellet.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, stineds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Kjempeflott rom med fin utsikt som bestilt. Helt perfekte senger og god rengjøring. Kanskje Thons aller beste frokost,-tilbud, med fersk skagensalat, stekte grønnsaker osv. Ypperlig service og flott moderne hotell som jeg gjerne besøker igjen.

Romtips: Be om utsikt
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 1zzyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Flott og nyere hotell med fantastisk beliggenhet, hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjon, veldig god frokost med godt utvalg. Var gjest i 2 netter i suite og gjør gjerne det igjen på dette flotte hotellet. Parkerte i gaten utenfor hotellet, men det er kort vei til parkeringshus fra hotellet. Fikk utsikt fra rommet til en fantastisk solnedgang.

Romtips: Parkerte utenfor hotellet i 2 netter uten problemer.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Inge K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser