Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 203
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Hotels.com
USD 203
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Trip.com
USD 197
Vis tilbud
TravelocityUSD 203
Orbitz.comUSD 203
ZenHotels.com
Se alle 9 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (51)
Filtrer anmeldelser
51 resultater
Vurdering fra reisende
37
9
3
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
9
3
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 51 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Nyoppusset hotell hvor vi fikk et flott rom med utsikt mot sjøen og høyt oppe som vi ønsket. Frokostbuffet er blant tre på topp av mange Thon hotell jeg har besøkt. Ryddig, bredt utvalg og en imponerende og delikat servering av varme retter. Flott frokostsal, og veldig god service fra personalet. Det finnes parkeringshus i nærheten. Vi sto i Torghallen og det fungerte bra. Litt lytt mellom rommene/til gang, men det må man regne med. Kommer gjerne igjen!

Romtips: Hvis du kommer med bil kan bagasjen settes av før parkering i P-hus i nærheten
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, AnitRasc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

En av de nyeste og flotteste hotell i Norge, det være seg Service-nivå, Frokost-buffer med alt du kan tenke deg samt særdeles nydelige rom med en fargesammensetning du ikke finner maken til på andre hotell-kjeder i verden. Vårt opphold var formidabelt hos dere :)

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jarl_57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021

Kjempeflott rom med fin utsikt som bestilt. Helt nyoppusset. Trenger litt innkjøring av personell i restauranten til middag. Eller hyggelig betjening. Minus for ikke og ha parkering, men ikke lang å gå til P-hus.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Jarle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Super beliggenhet rett ved sjøen. Nærhet til alt i sentrum. Fint rom med utsikt til Aksla og inn mot sentrum. Rent rom og hotellet generelt var veldig flott. Nyydelig frokostbuffet og veldig hyggelig personal her.
Resepsjonisten kunne godt gitt beskjed om stengt treningsrom og byggearbeid fra kl 8/9 på morningen. Generelt lite serviceinnstilt resepsjonist. Dårlig parkeringsmuligheter ved hotellet.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, stineds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Kjempeflott rom med fin utsikt som bestilt. Helt perfekte senger og god rengjøring. Kanskje Thons aller beste frokost,-tilbud, med fersk skagensalat, stekte grønnsaker osv. Ypperlig service og flott moderne hotell som jeg gjerne besøker igjen.

Romtips: Be om utsikt
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 1zzyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser