Anita M
Anmeldelse av Thon Hotel Alesund
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Vi hadde ikke bestilt rom med sjø utsikt, men så et glimt allikevel. Utsikten fra frokost sal og...
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Silje Viken Skarlund, Daglig lederThon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. sep. 2022
Kjære Anita.

Tusen hjertelig takk for den flotte tilbakemeldingen, den satt vi virkelig pris på.

Jeg er så glad du hadde et fint opphold hos oss, og jeg håer du kommer for å besøke oss igjen.

Ønsker deg en nydelig sensommer.

Beste hilsner Silje
0.3 km fra Thon Hotel Alesund
0.1 km fra Thon Hotel Alesund
    0.0 km fra Thon Hotel Alesund
    0.4 km fra Thon Hotel Alesund
    Shower and bathroom basic  View is very nice
    0.7 km fra Thon Hotel Alesund
    11.0 km fra Thon Hotel Alesund
    0.3 km fra Thon Hotel Alesund
    8.6 km fra Thon Hotel Alesund
    Se flere hoteller i Ålesund
    Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Vi fikk et pent rom, med god seng og god plass i rommet ellers. Badet var pent, men kunne vært bittelitt større (pirk). Frokosten hadde godt utvalg og smakte godt. Pluss for masse god oppskjært frukt og smoothies. Veldig positiv opplevelse!

Takk, 634christinas
    Silje Viken Skarlund, Daglig leder på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Kjære gjest.

Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å skrive en så fin tilbakemelding til oss, det setter vi veldig stor pris på. Det gleder meg å høre at dere hadde et fint opphold hos oss.

Ønsker deg og dine en nydelig sensommer, og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Beste hilsener fra Silje

Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Flott hotell sentralt nede ved havnen i Brosundet. Nyoppusset med ansatte som hele veien ga oss gjester en opplevelse av det lille ekstra. Både ved innsjekk og utsjekk var resepsjonen hyggelig og kunne imøtekomme våre ønsker.

Frokosten var uforglemmelig med et rikt og velsmakendende utvalg. Vi fikk vindusbord med flott utsikt over havnen, noe som var med på å løfte hele måltidet. Hyggelig betjening var på plass og sørget for at gjestene ble ivaretatt.

Dette var et hotell som vi kommer tilbake til!

Takk, BackPacker326582

Kjære gjest!

Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å skrive en så flott tilbakemelding til oss, det setter vi veldig stor pris på.
    Vi er så glad for å høre at du ble godt ivaretatt når du besøkte oss, og at du fikk nyte den nydelig utsikten fra restauranten.

Jeg vil ønske deg og dine en nydelig sensommer, og håper du får anledning til å besøke oss igjen snart.

Beste hilsener Silje

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell som ligger sentralt til, hyggelig betjening.
    Kjekt og ta ein drink i baren om kvelden i hyggelig atmosfære.
    Rommet var av god størrelse og var reint og fint.
    Frukosten var variert og av god kvalitet.
    Anbefaler dette hotellet for besøkende i Ålesund 😃

Romtips: Parkering i nærliggende P-hus, god plass men litt trange plasser.
    Takk, 780stianj
    Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Ypperlig service, og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste. God mat og bra meny. Særdeles hyggelig hyggelige servitører. Frokosten er av ypperste kvalitet og variert. Fin mix av varme og kalde retter. Frokosten i seg selv er en god grunn for å bo der.

Takk, Roving32462941265
    Silje Viken Skarlund, General Manager på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Kjære Gjest!

Tusen hjertelig takk for den flotte tilbakemeldingen din, den gikk rett i hjerteroten!
    Jeg er så glad for å høre at du hadde et fint opphold hos oss, at frokosten smakte , og at de ansatte ga flott service.

Ønsker deg og dine en fortsatt nydelig sommer, og håper du tar turen hot til oss igjen snart.

Med vennlig hilsen Silje

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk et ganske stort, og veldig velutstyrt rom, det var til og med kikkert på rommet! Rommet lå i 6. etasje med utsikt mot Ålesundet og sentrum. Store vinduer og en liten veranda.
    Rent og ordentlig. Og ikke minst, gode senger.
    Må også nevne frokosten. Rikholdig buffet, og et hyggelig sted å sitte.

Romtips: Parkering i kjelleren for kr 250 pr døgn.
    Takk, BerntA