Chi Tao Thomas N
Anmeldelse av Thon Hotel Alesund
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mai 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2023
Silje Viken Skarlund, Daglig lederThon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. mai 2023
Kjære Chi Tao, vi setter stor pris på din anmeldelse. Så glad for at du likte frokosten og fersk presset appelsinjuice. Du vil garantert får alle til å smile når vi deler din tilbakemelding. Ha en fin vår.
Hilsen Team Thon Hotel Ålesund.
0.1 km fra Thon Hotel Alesund
0.4 km fra Thon Hotel Alesund
Shower and bathroom basic  View is very nice
0.7 km fra Thon Hotel Alesund
0.3 km fra Thon Hotel Alesund
Aalesund City Apartment
Living room
0.3 km fra Thon Hotel Alesund
Flyplasstransport
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 4. mai 2023

Et veldig flott hotell med romslige rom av meget god standard. Betjeningen er hyggelige og hjelpsomme . Spesielt god mat på restauranten . Området hotellet ligger i egner seg fint for hyggelige turer ut i byen eller langs havnen. Takk for et flott opphold

Romtips: Rom med utsikt mot sjøen er flott og veldig rolig.
Takk, TorIdarPaulsen
Silje Viken Skarlund, Daglig leder på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2023

Hei Tor Idar, tusen takk for en meget hyggelig tilbakemelding. Vi vil meddele dette til alle avdelingene, det vil garantert bli veldig hyggelig å høre. Vi elsker også lokasjonen vår med alle mulighetene den gir gjestene våre. Ha en fin vår og hjertelig velkommen tilbake.

Team Thon Hotel Ålesund

Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

Flott opphold! Fantastisk utsikt både fra rom og den nye uteserveringen. Her kunne vi nyte god drikke, solnedgang, stjernehimmel og fint nordlys uten å fryse. God varme fra varmelampene.
God og fristende både frokost, lunsj og middag. Jeg kommer tilbake!

Takk, Kjersti Liavåg B
Silje Viken Skarlund, Daglig leder på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2023

Hei Kjersti. Vi elsker tilbakemeldingen din og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.
Vi lover ikke nordlys hver kveld men utsikten er allikevel magisk.

Anmeldt 17. april 2023

Vi hadde en enestående helg i Ålesund!
Hadde bestilt superior room, men fikk oppgradert til suite uten at vi visste det. Det var en fantastisk opplevelse. Frokosten, servicen og beliggenheten var ypperlig.
Vi kommer til å leve lenge på denne helgen.
Takk for oss, vi kommer tilbake!

Takk, Cami11aB81

Tusen takk Camilla. Denne anmeldelsen er helt fantastisk, det gleder oss alle sammen. Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 19. mars 2023

Hotellet er perfekt for oss som reiser mye i jobben. Nydelig utsikt og fine rom med gode senger. Det beste med hotellet er de ansatte, her føler du deg velkommen. De er blide, smilende og har tid til en prat. Restaurant har god, velsmakende mat med kunnskapsrik servitører. Når en først må bo på hotell så er dette og anbefale.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Selger2015
Silje Viken Skarlund, Daglig leder på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2023

Kjære Selger2015!

Tusen takk for tilbakemelding, nå fikk du hotell-hjertet vårt til å banke ekstra hardt!
Jeg er så utrolig glad for at du trives her hos oss, og at mine fantastiske kollegaer gir deg servicen du fortjener.

Hjertelig velkommen tilbake.

Ønsker deg og dine en nydelig vår.

Anmeldt 19. mars 2023

Fantastisk hotell fra A til Å. God størrelse på rommene, nyoppusset og delikat. Fabelaktig frokost med alt man kan ønske seg og mere til. Trivelig og hjelpsomt personale. En flott opplevelse. Dette hotellet anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: mars 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anne Stine V

Kjære Anne Stine!

Tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding til oss på Thon Hotel Ålesund, det er så utrolig kjekt å høre at du hadde et fint opphold hos oss.

Jeg håper du kommer på besøk igjen snart.

Ønsker deg og dine en nydelig vår.