Lene V
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Alesund
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. jan. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2023
Romtips: Prøv å få rom med utsikt mot sjøen og/eller havna.
Yvonne Haagensen, MarkedsføringThon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. jan. 2024
Kjære khephri, tusen takk for at du dele denne fine anmeldelsen. Det setter vi veldig stor pris på, den er helt sikker til god hjelp til andre som vurdere vårt hotell. Vi er helt enige i at vår lokasjon er amazing med utsikt over Ålesund havn, den er spesielt vakker om vinteren. Vi er glad for at dere hadde en fin opplevelse i vår restaurant.
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss.
Ha en fin vinter å lag engler i sneen.

0.1 km fra Thon Hotel Alesund
0.0 km fra Thon Hotel Alesund
Flyplasstransport
11.0 km fra Thon Hotel Alesund
Shower and bathroom basic  View is very nice
0.7 km fra Thon Hotel Alesund
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 3. desember 2023

Vi var en stor gruppe mennesker som skulle ha et bedre måltid på denne restauranten. Menyen inneholdt en hel mengde kjøttretter, en fiskerett og en vegansk pastarett. Jeg bestillte bacalao (da jeg ikke spiser kjøtt), men fikk vite at den hadde en god del kjøttpølser i seg + bacon.
Jeg endte da opp med pastaretten, som var en stor skuffelse. Den var en billigrett uten smak, og var et elendig alternativ til de rettene som var komponert for de som spiste kjøtt.
Med så mange kjøttretter å by
på burde fiskeretten vært fri for nettopp; kjøtt.
Både fiskeretter og vegetar-/ veganske retter kan lages mer spennende enn det her var forsøkt på. Fikk inntrykk av at kokken kun er i stand til å lage retter med kjøtt i.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Iren A
Yvonne Haagensen, Markedsføring på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2023

Hei 593irena. Vi skulle ønske ba du om en anbefaling fra servitøren din, for på menyen har vi flere alternativer uten kjøtt. Som for eksempel krabbekaker, fiskesuppe, Caesar-salat uten kylling og pastaen du bestilte. Vi beklager på det sterkeste at retten ikke falt i smak.
Vi håper at du vil gi oss en sjanse til og be om en anbefaling, eventuelt fortelle om dine allergier når du bestiller bord.

Håper du får en fin adventstid.

Anmeldt 15. november 2023 via mobile enheter

Fikk god hjelp fra en serviceinnstilt resepsjonist da jeg trøblet med bestilling via app.
Frokost var god, men kunne vært flinkere til å etterfylle .
Rent og velholdt familierom.
Var hjelpsom med ekstra dyne og pute da vi fikk en ekstra overnattingsgjest.

Takk, SigurdAT
Yvonne Haagensen, Markedsføring på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2023

Kjære SigurdAT. Takk for din tilbakemelding. Vi elsker alle gjestene våre og er så glad for at du fikk den hjelpen du trengte og med et smil. Kjekt med ekstra gjester, vi håper at dynen varmet godt i den kalde høstnatta. Det er en fin start med god frokost, det gir en god dag. Vi skal gi et vink til kjøkkenet om å passe på å fylle på.

Ha en fin høst og dans med løvet.

Anmeldt 15. november 2023

Rent, pent og god standard. Frokosten er helt ok, men varmmaten kan bære preg av å ha stått ute for lenge.
Nært sentrum og flere parkeringshus i nærheten.
Ligger nært resturanter og pub'er.
Kjekt med tilgang til badebrygge så vi fikk oss et forfriskende morgenbad.

Takk, Jan Tore B

Kjære jantoreb2019. Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss. Vi er glad du likte lokasjonen vår og at dagen startet bra med et forfriskende morgenbad. Når det gjelder frokosten så skal vi passe bedre på varm-maten er innbydende hele tiden.

Ha en fin høst og dans med løvet.

Anmeldt 9. november 2023 via mobile enheter

Veldig bra hotell og kjempe fin beliggenhet. Fine fasiliteter. De har rom som peker mot havet på den ene siden, og til havna på andre siden. Anbefaller Thon Ålesund med god samvittighet😊 kort vei til irsk pub, steak hous og vin bar. Men Thon har og en særdeles fin restaurant med super utsikt. Mye godt har de på menyen og, hvit bacalao smakte perfekt.

Takk, Kjell S
Yvonne Haagensen, Markedsføring på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2023

Kjære Kjell S, tusen takk for ev super hyggelig tilbakemelding. Vi elsker hotellet vårt og alle gjestene. Så utrolig hyggelig å høre at Bacalaoen falt i smak og at du likte utsikten og tilgjengeligheten. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss når som helst. Nyt høsten og de vakre fargene.

Team Thon Hotel Ålesund

Anmeldt 5. november 2023 via mobile enheter

Dette hotellet har en flott beliggenhet tett ved havn og kort vei til byens restauranter.
Hyggelig ansatte som smilet og er tilstede - i resepsjon og i lobbybaren. Flott frokostsal med kjempefin utsikt. Rommet jeg fikk var stort og flott. Beliggende i 5.etg

Garasje i kjelleren er et stort pluss her

Romtips: Garasje i kjeller Koselige rom i 5 etg med tak vindu eller et av rommene med utsikt over Brosundet
Takk, 799espenh
Yvonne Haagensen, Markedsføring på Thon Hotel Alesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2023

Kjære 799espenh. Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding. Vi elsker hotellet vårt og alle gjestene våre. Vi er glad for at oppholdet ble fint og at du hadde en flott opplevelse. Nyt høsten og fargene.

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Team Thon Hotel Ålesund