Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tørt og uspiselig ”
Anmeldelse av Sunn and Nam

Sunn and Nam
Vurdert som nr. 78 av 89 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Første og siste besøk på denne restauranten. Var innom for å kjøpe med noe godt å spise for ta med hjem. Plukket ut litt assortert fra disken; reker, kylling, scampi og nudler. Alt som var panert var hovedsakelig kun deig og nudlene var gamle og tørre. Smakløst og uappetittlig, så alt havnet i bosset, betalte 190 kr.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Karin_heroy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 51 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Sorry. Dette var rett og slett elendig. Var og kjøpte Take Away litt seint en fredag. Skuffelsen da jeg kom hjem var enorm. Rett og slett guffen, kald og «gammel» mat. Hvis jeg skal tørre å kalle det mat... Ris= klumpete og kald. Minner om størknet risengrynsgrøt. Det innbakte er rett og slett ubestemmelig. Salaten er visen og tam. Hadde satt pris på om dere var ærlige mot dere seg og meg, slik at jeg slapp å kjøpe middag som måtte kastes!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Bendorth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Mitt første besøk på dette stedet. Kjøpte en lunsjrett som var ok, men svært lite brød til. Miljø ok og service kunne nok vært bedre

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Terje R H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mars 2018 via mobile enheter

Denne restauranten serverer diverse asiatisk mat til grei pris og kvaliteten er grei.Den ligger midt i Moa shoppingcenter

Dato for besøk: mars 2018
Takk, edelhol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2017 via mobile enheter

Vi skulle spise lunsj og gikk dit fordi det både såg fint ut og lukta fristende der.Variert meny,men valget falt på Sushi.Bestilling ved disken,hyggelig betjening og kokkene,som vi såg jobba,leverte kvikkt.Reint og delikat!

Dato for besøk: august 2017
Takk, Liven18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sunn and Nam, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sunn and Nam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.