Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Salt mat i en smørje.....Svært”
Anmeldelse av Sunn and Nam

Sunn and Nam
Vurdert som nr. 77 av 97 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Salt mat i en smørje.....Svært lite delikat og kald mat. Ingen ting som minner om asiatisle smaker. Styr unna

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 203larsingeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 51 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020

Var sulten og bestilte en rett bestående av Ris . grønnsaker og kjøtt i mørk saus. Forventet varm og velsmakende asiatisk smak med snert i .Men ble skuffet på alle punkt og maten ble forlatt etter å ha tvinget i meg overkokt ris som smakte vann. Kjøttet var kaldt smakløst og til dels seigt . Såg ut som druknet i sukkerkulør helt svart.. 0 smak...Ris smakte ikke god asiatisk ris. Men amatørmessig overkokt. Kalde grønnsaker utvannet. Æsj.. Gikk i fra det hele og endte opp gå på nærmeste butikk kjøpe skjokolade boller og melk istedet for døyve smaken.. Angret etter hjemkomst på at jeg godtok dette og ba om refusjon via mail adresse for noen dager siden . Absolutt ingen svar .. De benektet også at ris var overkokt . Jeg har spist asiatisk ris i 40 år nesten daglig og er utdannet kokk . Så benekte dette blir patetisk.. Mulig Sushi der er spiselig... Ikke prøvd ... For sikkerhets skyld . Styr unna denne amatør plassen .!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, arnt m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2019

Trygt å godt. Rask service
Verd ett besøk om du er på Moa å handler
Flott plassert på Amfi Moa Syd :-)

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Sverre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Kjøpte vårrull og stekte nudler. Begge rettenen var smakløse. Grønnsakene i nudlene var ihjelkokte og slappe. Biffkjøttet smake sosakjøtt. Leverte maten tilbake og bestilte noen biter sushi istedet. Tok lang tid før jeg fikk maten, men det smakte greit.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 662catriner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Første og siste besøk på denne restauranten. Var innom for å kjøpe med noe godt å spise for ta med hjem. Plukket ut litt assortert fra disken; reker, kylling, scampi og nudler. Alt som var panert var hovedsakelig kun deig og nudlene var gamle og tørre. Smakløst og uappetittlig, så alt havnet i bosset, betalte 190 kr.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Karin_heroy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sunn and Nam, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sunn and Nam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din