Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avdeling Polarbjørn”
Anmeldelse av Brasserie Normandie - STENGT

Brasserie Normandie
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Beskrivelse: Brasserie Normandie ligger på Rica Parken Hotel og er totalrenovert i 2010. Restauranten betegnes å være blant de aller beste i Ålesund. Den første klasses à la carte restauranten har en spennende meny, basert på første klasses lokal råvare. Et unikt utvalg kunstverker bidrar til å gi restauranten en varm, lun og god atmosfære.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Brasserie Normandie ligger på Rica Parken Hotel og er totalrenovert i 2010. Restauranten betegnes å være blant de aller beste i Ålesund. Den første klasses à la carte restauranten har en spennende meny, basert på første klasses lokal råvare. Et unikt utvalg kunstverker bidrar til å gi restauranten en varm, lun og god atmosfære.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Feiret en 60 årsdag i den nyåpnede polarbjørn restauranten i toppetasjen på parken hotell. (3 dager etter åpning)
Fantastisk lokasjon, med nydelig utsikt over byen.
Vi hadde en 4 retters meny. Med hummersuppe, kamskjell,oksefilet og is til dessert.
Pga ujevnheter med sammensatte bord gikk hvitvinsglasset rett i hummersuppa... som smakte fortreffelig før hvitvinsuhellet....
Kamskjellene hadde fått aaaaaalt for lang tid i panna...dessverre. Det var som å ete en puck. Tilbehøret var nydelig.
Oksefileten var fantastisk. Så mør og tender som det går an.
Hyllebærisen til slutt var ok.
Alt i alt eit greit måltid. Mulig at forventningene var litt store!
Gode smaker! Men absolutt forbedringspotensiale.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, anes704
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 53 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Rause porsjoner og kjempegod mat. Vi var 2 personer. Kjøpte 4 retters meny og 1 flaske vin. Det kom på nesten 1800 kr. Synes det er smålig at dem tar 40 kr koppen for kaffe til dessert.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, bj_rns547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Deilig fireretters til de voksne, bra burgere til de yngste. Rause vinglass var det også. Trekk for litt treig service, men stedet anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Reisekona
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2017

Alle forettene var enten fisk eller skalldyr, det er jo ikkje bra. Men dei laga ein forett uten fisk/skalldyr så det var bra. Det er meget store porsjoner og god mat. Perfekt tilbehør til hjorten. Men riskremen hadde for mykje grøt og for lite krem og saus slik at den blei tørr. Dei har ikkje kaffimaskin som kan lage melkebaserte kaffidrikker, det var skuffende.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fromN0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Har hatt gleden av å være på konferanse på Scandic Parken og derav spise lunsj i Brasserie Normandie. Dere holder et høyt matnivå selv om det er flere hundre gjester å beverte. Også service kjempebra. Kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: november 2017
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brasserie Normandie, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.