Solfrid W
Asbjørn Rørvik, AnnetHjelsetgården Bobilparkering, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. des. 2020
Hei.

Takk for innlegget.

Betaling med app kan gjøres på appen FlexiPark eller på appen EasyPark. Nå skal det være kode til sanitærbygget på begge appene.

Strømuttak er per i dag maks 1000w. Dette skyldes liten kapasitet inn. Det planlegges å øke kapasiteten i oktober neste år.

Mvh
Asbjørn
1.0 km fra Hjelsetgården Bobilparkering
0.4 km fra Hjelsetgården Bobilparkering
A reception desk
11.0 km fra Hjelsetgården Bobilparkering
0.4 km fra Hjelsetgården Bobilparkering
0.3 km fra Hjelsetgården Bobilparkering
Shower and bathroom basic  View is very nice
Aalesund City Apartment
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 14. juli 2016

Kaotisk ved ankomst, her var det veldig mange som var sultne på plass, men dessverre bare plass til 40 små bobiler. Vi var veldig HELDIG og fikk smuglet inn bilen på en plass i bakrfe rekke. Her har du alt du trenger for bobil; strøm, tømme og fylleplass, toaletter, dusj og mer. De oppmålte plassene er litt smale, dvs. at du får gode naboer tett på. Vi fikk mange gode venner her, svensker, tyskere, trøndere, fransmenn, italienere, hollendere, dansker og en og annen sjel fra Horten. Fremme rekke har fin utsikt på havet, bl.a. kan du se hurtigruta komme og gå. Fiske kan du også. Et annet stort pluss er at det bare er noen minutters gange til bysentrum. Vi var der en natt under båtfestivalen 2016, byen sto på hodet som den bare gjør når fotballen rår. 250 kroner i døgnet er ikke så værst! Skal du til Ålesund med bobil er dette plassen. Er det hyggelig her? Slett ikke så værst.

Romtips: Fremste rekke er å foretrekke og lengst mulig inn for å komme unna tømmestasjonen
Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Fornebu
Anmeldt 18. februar 2018

Dato for oppholdet: juli 2017
Yngvild H, trafikksjef på Hjelsetgården Bobilparkering, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2018