Kjære Ivar,
Først og fremst vil jeg takke for din tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss nylig, det setter vi pris på. Når det gjelder parkering og avgifter, er dette dessverre utenfor vår jurisdiksjon, dette er det parkeringsselskap som bestemmer. Det kan nok stemme at man betaler kr. 250,- per døgn (24 t) og det tror jeg at man gjør i andre byer også om ikke enda mer. At våre resepsjonister ga lite info, og ikke kom med forslag om hvor man kunne parkere, er meget beklagelig. Dette er noe de er trent ti å gjøre og som normalt gjøres mange ganger per vakt, så her har det nok skjedd en glipp. Hotellet har ingen egne parkeringsplasser, men det finnes 12 rett ved mot avgift, og det var trolig her dere sto parkert. Du nevner også mye plast på frokosten, det er vi smertelig klar over, men for at våre gjester selv skal kunne få forsyne seg av de produkter som finnes, må alt være porsjonspakket iht regelverk. Vi har i tillegg et tilbud om varme retter som blir lagt på tallerken av egen servitør. Jeg kan opplyse om at plasten blir resirkulert og gjenvunnet som fjernvarme ved anlegget i Ålesund. Det er iallefall en fattig trøst.
Takk igjen og fortsatt god sommer!