Eivind Andersen
4,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2020via mobile enheter
0.4 km fra Quality Hotel Ålesund
0.8 km fra Quality Hotel Ålesund
    0.3 km fra Quality Hotel Ålesund
    Shower and bathroom basic  View is very nice
    0.6 km fra Quality Hotel Ålesund
    0.4 km fra Quality Hotel Ålesund
    10.8 km fra Quality Hotel Ålesund
    0.1 km fra Quality Hotel Ålesund
    8.4 km fra Quality Hotel Ålesund
    Se flere hoteller i Ålesund
    Anmeldt 23. juli 2020

Meget bra hotell med kjempefin terrasse. Fin frokost og hyggelig betjening.
    Eneste minus var att rommet lå ut mot en litt bråkete gate. Men da alle hoteller i byen var fullbooket var dette ett veldig bra alternativ.

Romtips: Be om rom ut mot sjøen
    2  Takk, elina63
    Anmeldt 21. juli 2020

Hotellet ligger fint til og har terrasse ved sjøen. Lobbyen er pent oppusset, men rommene er slitte, sprekker i fliser og ting henger på halv tolv. Renholdet var litt så som så. De ansatte var ikke særlig interessert i å snakke med oss, viste oss ikke hvor heisen opp til rommet var en gang..

Kjempe vanskelig å finne parkering hvis du kjører bil (kanskje bedre utenom sesong?)

Takk, linda_W3021EW
    Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære Linda,
    Takk for din tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss forleden, det setter vi pris på.
    Rommene ble faktisk renovert i 2017, så de er forholdsvis moderne og innbydende, men jeg er enig i at baderommene
    trenger en makeover. Leit å lese at dere opplevde at de ansatte ikke var interessert i å snakke med dere, eller vise hvor man tar heis, det er selvsagt ikke slik det skal være og det beklager jeg på det sterkeste og tar videre. Du nevner at det er vanskelig å finne parkering, og det kan nok stemme nå som tusenvis av norske turister inntar Ålesund hver dag med bil, så din konklusjon om at det kanskje er bedre å komme utenom sesong, er nok riktig. Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig frokost og trege ansatte som virker som de aldri har jobbet i servicebransjen, med noen unntak selvfølgelig. Virker som dette hotellet bruker Covid 19 som unnskyldning for det meste som er dårlig. Rommene er helt ok. Belliggenheten er helt ok.

2  Takk, stians987
    Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære Gjest,
    Takk for din tilbakemelding til tross for at det var lite positivt å lese om hverken hotellet eller våre ansatte, og det
    synes jeg er oppriktig leit. Våre ansatte er stort sett rutinerte mennesker som har jobbet i servicebransjen over mange år.
    Det eneste jeg kan bemerke er at de som står i frontlinjen akkurat nå, faktisk har andre roller til vanlig, enten som salgssjefer,
    økonomisjefer, ja selv direktøren jobber i drift nå om dagen, så det kan være at ting går litt saktere enn vanlig.
    Men det mangler ikke på arbeidsvilje for å redde arbeidsplassene våre akkurat nå! Og ja, Covid-19 har store innvirkninger på driften vår, det er et faktum - ikke en unnskyldning! At frokosten er forferdelig, er faktisk første gang jeg hører, langt de fleste er kjempefornøyd med utvalget vi har sammenlignet med mange andre hoteller. Men vi tar kritikken til etterretning og er glad for at vi nå fra den 15.juli igjen kan få lov å servere buffet.
    Fortsatt god sommer!

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hadde litt forventninger både med tanke på beliggenhet og tidligere omtale. Lite servicevennlig ved innsjekk, utrivelig rom med "havgløtt" og vond seng. Rent og ordentlig var det dog.
    Covid19 restriksjonene var trukket langt og vel så det ved frokosten, 1 osteskive i hver cellofanpose behørig lukket med to stifter brakte tankene til de stakkarene som har den utrivelige jobben med å pakke dette.
    Flott at man er restriktive men...
    Men Ålesund er en trivelig by - det er ikke til å komme forbi 😉

Dato for oppholdet: juni 2020
    1  Takk, Roy50srg
    Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Roy,
    Takk for din tilbakemelding fra ditt opphold nylig, det setter vi pris på.
    Det er sjelden vi hører at våre rom er utrivelig og at sengene er vonde å ligge i, det er faktisk mange gjester som spør hvor vi har anskaffet sengene våre, det er faktisk Jensen senger, som normalt er god kvalitet.
    Godt å høre at det var rent iallfall. Ja, jeg er enig i at Covid 19 restriksjonene er tøffe, det har vi fått kjenne på kroppen alle mann og nå gleder vi oss til å kunne severe buffet igjen fra o g med i morgen den 15/7.
    Vi tar disse alvorlig, og langt de fleste setter pris på dette.
    Takk gijgen og fortsatt god sommer!

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fint rom, fint bad, rent. Frokosten var også bra, tross korona restriksjoner. Veldig veldig flott terrasse med fantastisk utsikt og fint sofa-område i forbindelse med resepsjon.
    Det som er litt vanskelig her er parkering, hotellet har ingen plasser, og ingen avtaler. Her er det gata som gjelder og det var dyrt.
    Men selve hotellet er en perle.

Takk, Marixx190479
    Aina Aalen, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Kjære Gjest,
    Tusen takk for din fine tilbakemelding fra deres opphold her hos oss, det setter vi enormt stor pris på!
    Spesielt hyggelig å se at dere satte pris på terrassen vår, den er vi stolt av, spesielt i finvær når man kan betrakte solnedgangen
    fra sofakroken ute. Parkering er et gjentagende problem, det er få plasser som ligger nært hotellet, ellers må man parkere i gaten eller i Aksla Parkeringshus som har 900 plasser.
    Takk igjen for fine ord og hjertelig velkommen tilbake til oss på kaikanten!