Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 165
Vis tilbud
USD 148
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.comUSD 148
PricelineUSD 165
HurbUSD 170
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (672)
Filtrer anmeldelser
672 resultater
Vurdering fra reisende
176
302
140
42
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
302
140
42
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 672 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Selv om jeg avbestilte rommet pr telefon trakk hotellet pengene fra kontoen min. Uten min tillattelse eller autorisasjon. Det er det man kallker å stjele.
Ble lovet at det skulle ordne seg. Får mail dagen etter at de har ombestemt seg. Uvist av hvilke. Grunn.
En munntlig avtale er like bindnde som en skriftlig avtale, men det gjelder ikke på dette stedet tydeligvis
Anbefaler ingen å bo her. Når de ansatte er uhederlige på en ting er det kort vei til å mistenke flere skjelett i skapet!
Dette var en lite yggelig opplevelse som tømte en slunken reise kasse og ødelagde feriedagene. Styr langt unna dette stedet!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
3  Takk, terjejohannesh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære Gjest,

Takk for din tilbakemelding, det setter vi alltid pris på. Og tro meg, vi tar kritikk når vi fortjener det.
Jeg har undersøkt litt nærmere hva som har skjedd og ser at du booket deg inn på vårt hotell via nettsiden vår og da godkjenner du samtidig at, "dersom du ikke avbestiller rommet innen fristen, vil kredittkortet belastes for hele beløpet." Og siden du ikke kansellerte reservasjonen din innen fristen, ble du belastet et såkalt "no-show" gebyr som gjøres av alle hoteller i slike tilfeller. Det viser seg også at du hadde booket deg inn på et annet hotell i byen samtidig over telefon og at du samtidig skal ha kansellert bestilling hos oss, men dette er ikke blitt kommunisert til oss innen fristen og dermed forholder vi oss til reglene.

Beste hilsener fra
Aina Aalen Bjerkvik/Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Bodde tre netter på et godt hotell med alle nødvendige faciliteter. Veldig OK rom - rent og moderne - selv om dusjing uungåelig medførte vann på store deler av badegulvet. Stor og velsmakende frokostbuffet som dog gjerne kunne åpnet kl 07.00 også lørdag/søndag. Hyggelig betjening overalt - så vi kommer gjerne tilbake til et trivelig hotell og en trivelig by

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, stei-het
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Supert hotell, kommer tilbake hit neste gang jeg er i Ålesund! Sentral beliggenhet, freshe og rene rom og gode senger. Betjeningen var hyggelige, men det bar preg av at det var hektisk om dagen. Beste frokosten vi fikk i sommer!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, sojosss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Vi var her i to netter. Hyggelig ansatter i resepsjonen og restauranten. Rommet var helt greit og en rimelig støttelse. Beliggenhet var veldig greit midt i byen. Frokosten var kjempe bra med veldig stort utvalg og godt kvalitet på maten. (Prøv de mini sjokolade muffins - deiligt).

Romtips: På sjøen side på hotellet var veldig stille om natten.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Tony C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell meget bra utsikt rett i havet
Burde fått full pott på score men , rot med bestilling dobbel booking, osv, men ordnet seg
Kitchen & Table leverer gode burgere og øl.
Gode senger
Ikke for å klage fjernkontroll TV funket ikke
Burde vært sjekket . Vi skulle ikke bruke det .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turist4332
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser