Beliggenheten er topp, standarden veldig bra, og vi var også så heldige å få sjøutsikt.
Når det gjelder rommet, vil jeg gi et trekk for dårlig lys på badet- det hadde vært en fordel å kunne øke lysstyrken noe der.
Ellers var det gode madrasser, og rent og pent.
Personalet var hjelpsomme og flinke.
Når det gjaldt Covid 19-håndteringen, ble det litt «kræsj» for meg med frokostbuffet.
Personalet brukte munnbind hele tiden, og vi fikk ikke utlevert middagsmeny da vi skulle spise der - begge deler veldig greit i dagens situasjon.
Men da vi da kom til frokosten, viste det seg å være buffé, tilsynelatende uten ekstra tanke på at alle tok i serveringsbestikket. Jeg så også kun en eneste spritflaske, og det var den som stod ved inngangen til spisesalen- jeg følte det burde vært en flaske omtrent på hvert bord. Det ble noen turer bortom den flasken som stod der...
Det var helt sikkert etter retningslinjene, men det ble litt rart siden de hadde anstrengt seg så mye på de fleste andre områdene. Frokosten forøvrig var upåklagelig.
Men jeg kan gjerne anbefale hotellet, og tar gjerne inn her igjen ved neste korsvei. Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 70 16 00 00