Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 137
Expedia.comUSD 137
Hotels.comUSD 137
Quality HotelsUSD 147
TravelocityUSD 137
Trip.comUSD 137
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Vi valgte dette hotellet siden vi har bodd der flere ganger før da det var Radisson SAS. Vi ble tatt imot av hyggelige jenter i resepsjonen. Dette hotellet har full fokus på koronapandemien. Vi fikk en nydelig frokostbuffé til fastsatt tid. Anbefales

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Arne Gunnar H
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Kjære Arne Gunnar,
Tusen hjertelig takk for din fine tilbakemelding, det varmer våre hjerter.
At du kommer tilbake til oss vitner om at vi gjør noe riktig!
Hjertelig velkommen tilbake til oss her på kaikanten anytime, vi er klare til å ta imot deg og dine.

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og vennlig betjening, profesjonelle i sin gode service. Det var mange gjester, men de ansatte hadde god kontroll og frokost logistikken var utmerket. Fin størrelse på rommet, greit bad. Ikke noe å utsette på service og tilrettelegging.

Takk, Kjetil K
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Kjære Kjetil,
Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Spesielt hyggelig at betjeningen blir nevnt som både hyggelige og vennlige, det gleder et direktørhjerte.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet tilfredsstilte alle forventninger med svært god service, fantastisk beliggenhet og en rik og smakfull frokost.
Anløp av hurtigruta utenfor soveromsvinduet gå det hele en topp.
Hotellet er også sentralt ift aktuelle severdigheter.

Takk, roarn2018
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Kjære Roar,
Tusen millioner takk for din fine tilbakemelding fra ditt opphold, dette setter vi enormt stor pris på!
Det ser ut til at du var fornøyd med både hotellet og de ansatte og det er veldig gledelig.
Hjertelig velkommen tilbake til oss her på kaikanten, og ha en fin sommer videre!

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Helt greit hotell.
Frokosten var forferdelig mtp koronatiltak. Vi sto som sild i tønne ved frokostbuffét, INGEN brukte munnbind, man måtte lete for å finne håndsprit etter å ha tatt på det samme som alle andre hadde tatt på.
Enkle tiltak var ikke ivaretatt, som håndsprit på alle spisebordene, maten på buffeten burde vært spredt over flere bord for å hindre trengsel og brød burde vært ferdig oppdelt for å hindre kø. Frokost burde også vært fordelt over en lengre periode.

Takk, ingridsP9999SL
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2021

Hei Ingrid,

Takk for din tilbakemelding, den er viktig for oss.
Jeg ser at du var greit fornøyd med hotellet i seg selv men at logistikken rundt frokostbuffet ikke så ut til å fungere
tilfredsstillende. Du nevner kødannelser og manglende bruk av munnbind. Jeg vil understreke at vi som personal bruker munnbind men at dette ikke er noe vi kan "tvinge" våre gjester til å gjøre. Vi oppfordrer imidlertid alle til å bruke munnbind dersom man ikke kan holde avstand. Håndsprit står på 3 forskjellige steder rundt buffet, samt ved inngang, dispenserne er godt synlige. Oppskjært brød og rundstykker finnes på buffet sammen med annet brød.
Vi har innført spisetider for alle gjester med en tidshorisont på 30 minutter for at man skal minske trengsel.
Med 45-50 gjester samtidig i spisesalen, som i utgangspunktet tar 140 personer - mener vi å ha tatt høyde for at
våre gjester skal kunne holde avstand. Dessverre ser vi at ikke alle respekterer "avtalen" og noen stiller seg rett og slett
likegyldig til å holde avstand. Du nevner også at man burde utvide frokosttiden, og det skulle vi gjerne gjort.
Utfordringen er tilgang på personal. Hele vår bransje "skriker" etter arbeidskraft, mange restauranter i byen må redusere åpningstider fordi man ikke har nok ansatte, dette gjelder også hoteller. Med 100 % belegg hver dag er det såvidt vi klarer å betjene alle våre gjester døgnet rundt. Så dessverre er dette ikke et alternativ for oss i år, men kanskje neste år.
Takk for konstruktiv kritikk, vi beklager at du fikk en dårlig opplevelse.
Om du vil komme tilbake til oss på et annet tidspunkt med færre gjester, så er du hjertelig velkommen.

Anmeldt 17. februar 2021 via mobile enheter

På bestillingen stod det King Size bed, men
Vi fik en 1,50 seng, veldig myk.
Etter og ha pakket ut orket vi ikke klage på senga. Fikk heller ikke ta en øl eller dram uten mat i Resturanten. Vi valgte derfor en resturant ute i sentrum.
Rommet var rent og grei standard. Noe merkelig lukt 4. etg ved heisen.
Grei betjening, god frokost.

Dato for oppholdet: februar 2021
1  Takk, 807bj_rnh
Aina Aalen Bjerkvik, General Manager på Quality Hotel Ålesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2021

Kjære Gjest,
Takk for tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Når det gjelder størrelse på sengene våre, så har vi ingen rom med senger på 150 cm, alle våre senger er Queen size - 160 cm.King size seng på 180 finnes bare på Tårnsuiten vår og den må nok bestilles eksplisitt. Det er derfor litt rart at dere hadde sistnevnte på bestillingen. I disse Coronatider, er reglene til for å følges og dermed må man innta mat for å få bestilt alkoholholdig drikke dessverre. Men det er bra dere fikk mat på en annen restaurant.
Det med lukt ved heisen skal vi få sjekket opp, det kan være søl fra mat/drikke som må rengjøres.
Takk igjen og hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med beste hilsener fra