Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 144
Vis tilbud
Hotels.com
PricelineUSD 151
eDreams
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (811)
Filtrer anmeldelser
811 resultater
Vurdering fra reisende
335
348
87
25
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
335
348
87
25
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
120125 av 811 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vann stod i badevasken, med proppen i, da jeg kom. Ett hår i vasken og ett hår i badekaret. En ubestemmelig liten matbit el.l. i kroken på badet. Noe støy fra gaten, anbefaler rom på baksiden. Ikke gunstig å ha vinduet åpent på forsiden.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Sindetass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sven Erik M, General Manager på Scandic Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Kjære Sindetass,

Vi beklager så mye at ditt bad ikke var ferdig rengjort. Her har vi hatt en intern svikt.

Ta kontakt med meg neste gang som du skal til Ålesund, så skal vi sørge for at du blir oppgradert til best mulig tilgjengelige rom.

Vennlig hilsen
Sven Erik Moe
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk frokost med godt og variert utvalg. Profesjonelt og imøtekommende personal! Rent og ryddig.

Var i foretningsøyemed og brukte flere av fasilitetene under oppholdet. Bankettsalen var romslig og hadde gode lyd og visuelle løsninger for større forsamlinger. Kongressen omfattet omlag 460 stk men all slusing av folk gikk meget smertefritt.

I tillegg en fantastisk utsikt mot sjøen!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Footprints775157
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

En overnatting her. Hyggelig hotell med lyse fine rom, og fin uteplass under tak. Fantastisk frokost, med varme og kalde retter. Nydelig omelett, laget av ordentlige egg. Minus for kr.25 for kaffe i resepsjonen, burde vært gratis for gjester. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Bente V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser