Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 161
Expedia.com
PricelineUSD 161
Hotels.comUSD 162
ScandicHotels.comUSD 162
eDreamsUSD 161
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (775)
Filtrer anmeldelser
775 resultater
Vurdering fra reisende
318
341
81
21
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
318
341
81
21
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 775 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell med en veldig sentral beliggenhet. Rent og fint med hyggelige ansatte. Et hotell det er lett å trives i. Rommene var rene og store...Prøv gjerne restauranten øverst i bygget,som har en fantastisk utsikt. Husk å bestille bord i forkant

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Roger5382
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til Brosundet Hotel i Ålesund, men endte opp hos den gamle storheten Parken. Rommet var bra. Sengene upåklagelige. Resepsjonen var også tilfredsstillende. Men uten å spørre fikk vi beskjed av resepsjonen at alt var fullt i hele byen hva gjaldt restaurantopplevelser. Ok. Vi la om planene og hadde en god mat opplevelse hos Fisketorget kl 1630.
Tilbake på hotellet svært tidlig på kvelden kunne de opplyse at baren i resepsjonen dessverre var Corona-stengt. Hele byen var åpen, men akkurat dette hotellet hadde hverken bar på toppen eller bunnen. Arrogant, lever på gammelt rykte. Vi skriver 2020, og selv gamle storheter bør kunne være litt fleksible. Men personalet var dog veldig hyggelige, om enn avvisende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Clingh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde to netter på hotellet og fikk sannsynligvis et av de dårligste rommene på bakkeplan med utsikt mot et sidegate med fullt innsyn til rommet fra gjenboere. En stores gardin ville i det minste gjort seg. Hver gang en bil ruste opp bakken utenfor, selv eksoslukt inn. Meget ubehagelig. Rommet minnet mest om et internat og innbød ikke akkurat til hyggelige pauser. Interiøret var av den billige og gammeldagse sorten, og rimelig slitt. Badet var for øvrig ok og funksjonelt, og rommet som sådan var rent. Frokosten var etter coronaomstendighetene, grei nok. Her var imidlertid vel mange gjester på en gang og litt overbefolket. Men det fungerte på sett og vis.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 525kristina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Sentral beliggenhet og parkering i kjeller. Rene og fine rom med flott utsikt. Hyggelig resepsjon. Mange gjester gjorde frokostsalen liten. Smittevernregler gjorde frokosten til en middelmådig opplevelse. Varme retter, ble servert av kokk, men de var forberedt på forhånd og var kalde når de ble servert gjestene.

Romtips: Rom mot sjøen , høyt oppe gir god utsikt
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser