Thor-Erik Gulliksen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2020via mobile enheter
0.3 km fra Scandic Parken
0.7 km fra Scandic Parken
    0.1 km fra Scandic Parken
    Shower and bathroom basic  View is very nice
    10.6 km fra Scandic Parken
    0.2 km fra Scandic Parken
    0.3 km fra Scandic Parken
    8.2 km fra Scandic Parken
    Se flere hoteller i Ålesund
    Anmeldt 30. juli 2020

+ Fin og sentrumsnær beliggenhet.
    Stort rom med utsikt.
    Rimelig pris for å være et sentrumshotell.
    Fantastisk restaurant i 9.etasje.
    ÷ Badet har kun badekar.
    Frokost noe redusert.
    Parkeringshuset har altfor trange plasser.

Takk, ahannisd
    Anmeldt 30. juli 2020

Det ble rot både ved innsjekking og utsjekking. Nøkkelkort som ikke virket dag 2 fordi de bare hadde lagt inn for 1 døgn, til tross for at vi skulle være 2 døgn. Ved utsjekking ble vi bedt om å betale det dobbelte av det vi egentlig skulle betale. Ble rettet opp da vi la frem bekreftelsen med bare en forklaring at det hadde vært rot med bestillinger gjennom Coop. Vi var heller ikke fornøyd med frokosten. Scandic har jo vært kjent for den. På grunn av Corona pandemien har det ikke vært lov med buffet, men det ble åpnet for det samme dagen vi ankom og hadde helt klart forventet mer enn pålegg i plastemballasje dag 2. Det var ingen endring de to dagene vi var der. Har i ettertid bodd på et Thon hotell som klarte å servere en rikholdig frokost buffet og samtidig overholde smittevern på en utmerket måte. Så vil helt klart foretrekke et Thon hotell neste gang.

Takk, HildeS51
    Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bra størrelse på rommet og stort og fint bad. Vi hadde to barn som delte sovesofa.
    Men en skinnsofa som bare har en tynt laken oppå skinnsetet og nedoverbakke i hodeenden er ikke akkurat hotellstandard. Det blir klamt, klumpete og varmt.
    En overmadrass hadde gjort susen.
    Aircondition virket heller ikke, så det var 25 grader på rommet.

Bra utvalg på frokosten, men ikke bemannet ved varmmat så stadig tom for speilegg.
    Ferdig porsjonert bacon med en baconskive på hvert egg. Dermed ikke mulig å få mer enn en skive bacon eller spise bacon uten egg. Opplevdes gnient.
    Stengt bar og treningsrom pga Corona- men Norge har åpnet opp nå så her burde fullt servicenivå vært på plass.
    I løpet av ferien har vi besøkt mange hoteller- og alle hadde bar og treningsrom åpent.

Bra beliggenhet midt i sentrum, og hyggelige madarbeidere i resepsjonen.

Takk, Lillekokk
    Anmeldt 27. juli 2020

Fikk rom i 4.etg. Var alt for varmt om natten, selv med vindu åpent. Tipper ca 23C men hadde jo ikke termometer. Vi varslet vaktmester som bare kom og holdt hånda opp for å vise at det kom luft inn og så gikk han. Hotellet er dessverre et gammelt hotell der varmen "setter seg" i bygget slik at det ofte var varmere inne enn ute. Det hjalp å dekke til rommet med gardiner slik at ikke solen varmet opp rommet, men hva hjalp vel det når vaskepersonell dro helt fra hver gang de hadde vært der. Det kom seg litt da det ble kaldere i været, men fortsatt måtte vi ha vindu åpent der alskens lyder fra gaten kom inn slik det alltid er i byer.

Kun 100% soldekkende gardiner, ingen halvgjennomsiktige som forhindret innsyn.

Det som var bra med hotellet var beliggenheten samt stort sett hyggelig personell. God frokost. Veldig trange parkeringsplasser i kjelleren på hotellet, men ganske kort avstand fra Aksla parkeringshuset så vi valgte å parkere der istedet til omtrent samme pris.

Dette hotellet trenger å investere i et godt kjøleanlegg for 4.etg.

1  Takk, SteinW236
    Anmeldt 25. juli 2020

Meget bra opplevelse, sentralt beliggende hotell. Flotte turopplevelser i umiddelbar nærhet. Rene rom, fantastisk frokost med mange valgmuligheter. Kort vei til havnen med mange restauranter å velge.
    Fin by.

Takk, kjlangel