Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Scandic Hotels
kr 2 276
Expedia.com
kr 2 156
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
lmorkv242541
Anmeldelse av Scandic Parken
3,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
3,0 av 5 boblerVerdi
2,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
2,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 143
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 143
0.4 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 395
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • travelup.com
0.1 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 227
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.3 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 376
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.7 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 818
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 818
0.2 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 2 542
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
10.6 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 668
  • Priceline
0.3 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
eDreams
  • Agoda.com
  • Lol.travel
0.4 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Algotels
  • eDreams
  • Lol.travel
  • Vio.com
0.4 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
10.9 km fra Scandic Parken
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldelser (850)
Filtrer anmeldelser
850 resultater
Vurdering fra reisende
355
356
93
30
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
355
356
93
30
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 850 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Kommer du til et Scandic hotel så vet du hva du får og her var det et stort og godt rom. Alle rom var rene og ryddige når vi kom.
Korona tiltakene var litt som i Norge ellers og bare noen få hadde på seg hansker.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Thor-Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020

+ Fin og sentrumsnær beliggenhet.
Stort rom med utsikt.
Rimelig pris for å være et sentrumshotell.
Fantastisk restaurant i 9.etasje.
÷ Badet har kun badekar.
Frokost noe redusert.
Parkeringshuset har altfor trange plasser.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ahannisd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020

Det ble rot både ved innsjekking og utsjekking. Nøkkelkort som ikke virket dag 2 fordi de bare hadde lagt inn for 1 døgn, til tross for at vi skulle være 2 døgn. Ved utsjekking ble vi bedt om å betale det dobbelte av det vi egentlig skulle betale. Ble rettet opp da vi la frem bekreftelsen med bare en forklaring at det hadde vært rot med bestillinger gjennom Coop. Vi var heller ikke fornøyd med frokosten. Scandic har jo vært kjent for den. På grunn av Corona pandemien har det ikke vært lov med buffet, men det ble åpnet for det samme dagen vi ankom og hadde helt klart forventet mer enn pålegg i plastemballasje dag 2. Det var ingen endring de to dagene vi var der. Har i ettertid bodd på et Thon hotell som klarte å servere en rikholdig frokost buffet og samtidig overholde smittevern på en utmerket måte. Så vil helt klart foretrekke et Thon hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, HildeS51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bra størrelse på rommet og stort og fint bad. Vi hadde to barn som delte sovesofa.
Men en skinnsofa som bare har en tynt laken oppå skinnsetet og nedoverbakke i hodeenden er ikke akkurat hotellstandard. Det blir klamt, klumpete og varmt.
En overmadrass hadde gjort susen.
Aircondition virket heller ikke, så det var 25 grader på rommet.

Bra utvalg på frokosten, men ikke bemannet ved varmmat så stadig tom for speilegg.
Ferdig porsjonert bacon med en baconskive på hvert egg. Dermed ikke mulig å få mer enn en skive bacon eller spise bacon uten egg. Opplevdes gnient.
Stengt bar og treningsrom pga Corona- men Norge har åpnet opp nå så her burde fullt servicenivå vært på plass.
I løpet av ferien har vi besøkt mange hoteller- og alle hadde bar og treningsrom åpent.

Bra beliggenhet midt i sentrum, og hyggelige madarbeidere i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lillekokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser