Dette er et familievennlig hotell, som skrur ned prisene på store rom i ferieperiodene. Det er veldig godt for en trebarnsfamilie å ha egen seng til alle tre barna og en dør inn til foreldrenes seng som det vi fikk her.
Parkering er steindyrt, og ingen rabatter for hotellets gjester selv om parkeringen er i hotellets egen kjeller.
Vi sjekket inn på en søndag for to netter, og så frem til å prøve hotellets restaurant i toppetasjen på mandagen. De fristet også med menyen i heisene. Da vi forsøkte å bestille bord i resepsjonen på mandag morgen fikk vi høre at det ikke er noen kommunikasjon mellom hotellrestauranten og resepsjonen, så vi måtte kontakte selve restauranten da de åpnet kl 18. Vi prøvde det, men da fikk vi bare høre at det var fullbooket for hele kvelden. Dette er for dårlig. Med tanke på at restauranten er søndagsstengt, så måtte vi da ha bestilt bord flere dager før hvis vi skulle spist på den restauranten.
Frokosten var bra, men det var helt umulig å overholde noe som helst av korona-regler. Til det var det for fullt og tett, og dette er egentlig ganske alvorlig i den situasjonen samfunnet er i for tiden.
Jeg anbefaler å be om rom som vender helst nordover, alternativt vestover. Nordover er det flott utsikt, vestover er det noe utsikt. Jeg ville ikke hatt rom som vender østover, det er store vinduer som vender mot parken - og her har man full sikt rett inn i senga om man står i parken og ser mot hotellet.
Jeg kunne nok funnet på å velge dette hotellet igjen, da Scandic pleier å legge seg på familievennlige priser i ferietidene.