Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 142
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 142
Vis tilbud
Destinia.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.10.21
Booking.comUSD 142
PricelineUSD 142
Trip.comUSD 144
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (775)
Filtrer anmeldelser
775 resultater
Vurdering fra reisende
319
341
81
21
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
319
341
81
21
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 775 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020

Ble møtt med smil og blid person i resepsjonen ved ankomst,ble raskt ekspedert og gitt ett ypperlig rom som alltid når jeg bor på Parken.Anbefales på det varmeste med flott beliggenhet god service,kjempegod frokost og Restauranten på toppen må virkelig prøves med en fantastisk utsikt og god mat.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 902hugo0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020

Nydelig beliggenhet og mange fin turmuligheter. Man kan for eksempel gå opp de hvite trappen til Aksla som er et nydelig turområde med fjellstua på toppen. Herlig utsikt som tar pusten fra noen og enhver.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, runarlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 19. august 2020

Vi fikk rom med utsikt utover byen og havet, du verden for en flott utsikt! Hotellet har restaurant på toppen, og det ligger mange andre restauranter i området rundt. Gågata ligger rett nedenfor hotellet. Parkering er utfordrende (dyrt) i Ålesund. Det er en p-kjeller under hotellet, kr 250,- pr døgn. Hyggelig personale og veldig god frokost, men hvorfor må dere legge baconen på speileggene? Rommet var rent og fint og hadde minibar. Litt spesielt at det ikke er vinglass på rommet da, og det trekker ned. Likeledes: Hva er det med hoteller og manglende kontakter på badet? Hvorfor må jeg stå ute i selve rommet og dra ledninga til glattetangen med meg mot speilet, tror dere at dere sparer strøm? Jeg vil gjerne ordne håret mitt på badet, det er vel normalen? Allikevel, anbefaler hotellet på det varmeste. De tpk smittevern på alvor også, takk for det.

Romtips: God utsikt fra de øverste etasjene og på rom med lavt nr, for eksempel 803, der vi bodde.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, wofw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Ble valgt pga høy score, treningsrom og svømmehall. Både treningsrom og svømmehall var stengt. Rommets airconditioning virket ikke og det passet svært dårlig en varm sommernatt. Utsikten fea rommet var dårlig og rommet ig hotellet er slutt. Overvurdert. Velg heller et mer moderne hotell med bedre beliggenhet til sjøen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trrinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sven Erik Moe, General Manager på Scandic Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Kjære Trrinde,

Vi beklager at du ikke har fått det oppholdet som du forventet.

Vi har stengt treningsrommet midlertidig på grunn av smittefaren. Vi har aldri hatt svømmehall så vi lurer på om du har anmeldt feil hotell?

Vennlig hilsen
Scandic Parken

Sven Erik Moe
Dirktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser