ronnynilsen
Anmeldelse av Scandic Parken
4,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
0.3 km fra Scandic Parken
0.2 km fra Scandic Parken
0.7 km fra Scandic Parken
10.6 km fra Scandic Parken
0.3 km fra Scandic Parken
0.1 km fra Scandic Parken
  • Lol.travel
0.4 km fra Scandic Parken
Shower and bathroom basic  View is very nice
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldt 5. juli 2024

Hotellet hadde helt ok standard. Reagerer på at det var hybelkaniner i dusjen. Veldig god frokost. Det jeg reagerer på er at den eneste HC-parkeringen i nærhet av hotellet kunne man maks stå parkert på i tre timer, og dette skapte relativt store utfordringer for oss.

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Venture406966
Anmeldt 23. mai 2024

3 flotte netter i et nydelig rom med utsikt. Veldig gode senger og stort bad. Som alltid er frokosten på Scandic veldig god og variert. Buffeten 17 mai var bare helt fantastisk og ikke minst veldig godt organisert. Veldig hyggelig betjening. Hva mer kan man ønske seg på et hotell. Kommer snart tilbake.👍👍🤗🌹

Takk, Roger L
Anmeldt 20. mai 2024

Fint opphold på hotellet, fine rom, rent og god mat! Bodde en natt på hotellet og fikk rom i 8. etasje. God utsikt over byen!

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Dina P
Anmeldt 6. mai 2024 via mobile enheter

Vi ble booket inn på hotellet via Widerøe etter en lang dag på flyplassen. Gleden var stor da vi fikk dusjet og stelt oss. Så kom maten. Widerøe betalte mat penger kr 300 pr person. Vi kunne bruke pengene i baren eller restauranten ifølge sms vi fikk. Vi ble så henvist av hotellet til en matsal de kalte bufee mat. Det var oppvarma matrester, gris og bacalao. Vi pratet med resepsjonen og spurte om vi kunne få lov å spise ala carte hvilket vi synes er best. Nei- det lot seg ikke gjøre. Maten var helt forferdelig og vi fikk ett glass vann hver til maten. Dette er det kjipeste jeg har opplevd som hotell gjest. Det var oppvarmet mat fra tidligere bordsettninger. Hotellet fortjener virkelig denne tilbakemeldingen. Det er det kjipeste vi har opplevd.

Takk, 973mariannek
Anmeldt 4. mars 2024

Bra hotell i hjertet av Ålesund. Bærer preg av alder og slitasje, men generelt greit vedlikeholdt. Rengjøring er bra. Møterom er ganske slitt, og teknisk bestykning er ikke helt up to date med tanke på lyd og bilde. Dårlig luft på møterom. Maten er veldig bra, og lokasjon er upåklagelig. Noe støy fra naborom, men det pågikk også julebord disse dagene.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, bizniztrips