Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 178
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Hotels.com
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
PricelineUSD 187
eDreamsUSD 178
CheapTicketsUSD 187
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Vurdering fra reisende
30
42
35
10
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
42
35
10
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 120 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2020

Vi var her i begynnelsen av august 2020, og hadde booket et familierom. Ble godt tatt imot av personalet og hotellrommet var av god kvalitet. Også frokosten var helt supert, med godt utvalg. Til tross for at dette hotellet er et stykke fra Ålesund sentrum, er det i nærheten av både kjøpesenter og andre butikker. I tillegg får man gratis parkeringsplass som er et pluss.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Family-man-078
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Litt slitent hotell som har hatt sine velmaktsdager, men rent og pent på rommene og i spisesalen. Ble dyktig varmt på rommet (familierom med skråtak) og vifta som var satt inn bråkte mer enn den hjalp. Fungerte bra med «plukkebuffet» i matsalen, så vi fikk en god frokost med det vi måtte ønske☺️ Bra med gratis parkering og det tok ikke lang tid å kjøre en liten mil inn til Ålesund sentrum. Flere matbutikker rett ved, og ikke langt til stort kjøpesenter med kino og greier. God valuta for pengene!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trine1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening men fikk rom med kreativ oppheng av lysekrone.... god frokostbufe. rent og greit på rom. stille rundt hotellet om natten. Helt greit prisnivå i forhold til kvalitet. Litt utenfor byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 923olavm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fint, veldig romslig rom med lave vindu for god utsikt. God service og god mat. Gode tiltak i forhold til smittevern. Stort minus for lite varmvann på bad, dusjen gikk raskt tom for varmt vann. Noe dårlig støvtørk på lister og under div. Møbler.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 646ingunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig renhold på rommet. Gammelt hotell med utdatert interiør og flere ting som ikke fungerte. Svært lytt: kunne høre det meste fra naborommet. Frokosten var helt grei. Ingenting spesielt. Noe tørr eggerøre og bacon, ellers ok. Gode senger trekker opp.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oj_reviews
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser