Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Hotels.com
USD 187
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
PricelineUSD 182
eDreamsUSD 177
CheapTicketsUSD 187
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Vurdering fra reisende
30
42
35
10
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
42
35
10
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 120 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Dette er et slitent hotel, med en del skavanker på rommet.
Bodde selv på rom 218 ut mot bakgården i 2 netter.

Lenestol på rommet var ufyselig møkkete.
Baderommet var stort men litt for mye 80 tall.
Ingen aircondition og få enkle muligheter for lading av tlf, klokke, pc m.m

Pluss for bra kontroll under frokost mtp Covid-19! (Men jeg måtte spørre om eksta bordvask fra forrige gjest)
God kaffe fra bra kaffe automat.
Savner bedre appelsinjuice (gjør det stort sett over alt)

Hyggelig betjening ved resepsjonen.

Ikke rengjøring/rydding av rom under oppholdet. Dette var et Covid-19 tiltak???

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 200perarnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Helt greit, med god frokost. Flott personale på hotellet.

Rommet er derimot lite å skryte av. Velger nok vekk dette hotellet senere, på tross av den gode beliggenheten. Gamle, slitte møbler og generelt litt ekkelt på rommet, selv om det var rent/vasket. Når møblene er x antall år gamle og skitne hjelper det ikke at rommet er rent.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IngelinKB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Vi var her i begynnelsen av august 2020, og hadde booket et familierom. Ble godt tatt imot av personalet og hotellrommet var av god kvalitet. Også frokosten var helt supert, med godt utvalg. Til tross for at dette hotellet er et stykke fra Ålesund sentrum, er det i nærheten av både kjøpesenter og andre butikker. I tillegg får man gratis parkeringsplass som er et pluss.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Family-man-078
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Litt slitent hotell som har hatt sine velmaktsdager, men rent og pent på rommene og i spisesalen. Ble dyktig varmt på rommet (familierom med skråtak) og vifta som var satt inn bråkte mer enn den hjalp. Fungerte bra med «plukkebuffet» i matsalen, så vi fikk en god frokost med det vi måtte ønske☺️ Bra med gratis parkering og det tok ikke lang tid å kjøre en liten mil inn til Ålesund sentrum. Flere matbutikker rett ved, og ikke langt til stort kjøpesenter med kino og greier. God valuta for pengene!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trine1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening men fikk rom med kreativ oppheng av lysekrone.... god frokostbufe. rent og greit på rom. stille rundt hotellet om natten. Helt greit prisnivå i forhold til kvalitet. Litt utenfor byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 923olavm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser