Koselig rom, og gode senger. Svært service- og imøtekommende betjening på alle nivåer. Herlig frokost i romslige og rene omgivelser. Beliggenheten rett utenfor Ålesund var perfekt. Vi kommer gjerne tilbake :-)
Dato for oppholdet: august 2021
Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 485hegeb om Thon Hotel Baronen
Takk, 485hegeb
Enkel parkering med butikker i gangavstand. Badet var ikke rent så vi måtte gi beskjed. Frokost helt OK, var flere ting som var gått tomt og som ikke ble påfylt. Trafikkstøy og ungdommer i gata utenfor.
Verdi
Spør Sindre2 om Thon Hotel Baronen
Takk, Sindre2
Hyggelig betjening, Leigde familierom som var veldig bra til ein fornuftig pris. Beliggenhet var grei, og parkering ok. Det som trekte mest ned var dårleg frokost, og kun ein halv time kunne vi sitte der.
Verdi
Spør Z8766AJdanb om Thon Hotel Baronen
Takk, Z8766AJdanb
Et greit hotell. Kort vei til selskapet jeg skulle i. Fine turmuligheter og kort til Moa kjøpesenter. Bussholdeplass like ved. Hotellet trenger en oppussing . Virker litt brunt. Det er jo en pub der. Og da er det mye bråk. Heldigvis var denne stengt så man fikk sove på natten.
Reisetype: Reiste alene
Spør 763bitten om Thon Hotel Baronen
Takk, 763bitten
Bra hotell ti minutter unna Ålesund sentrum. Hyggelig betjening. God frokost som var bra organisert med tanke på covid. Eneste minus med hotellet er at de ikke har daglig rengjøring av rommene. Vi bodde der tre netter og fikk ikke rengjort rommet en eneste gang. Gratis parkering er et pluss. Store gode familierom for fire.
Dato for oppholdet: juni 2021
Spør metannika om Thon Hotel Baronen